Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ζητούνται νοσηλευτές για τη μικρή Ραφαέλα

Η Ραφαέλα ήταν το πρώτο αίτημα που κλήθηκε να συνδράμει η Ομάδα Εθελοντών της ΕΚΒ. Από τον Ιούνιο του 2015 που τη γνωρίσαμε, παρά τον απίστευτο αγώνα της για βελτίωση, παραμένει δέσμια της γραφειοκρατίας και της τραγικής έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού που αντιμετωπίζει η Γερμανία. Πρέπει να βρεθούν άμεσα και οι 6 νοσηλευτές που θα αποτελέσουν την ομάδα της.

Αν γνωρίζετε λοιπόν κάποιον που έχει:
  1. Πανεπιστημικό τίτλο νοσηλευτικής τετραετούς φοίτησης (ΤΕ ή ΠΕ), αναγνωρισμένο (ή υπό αναγνώριση) από το Γερμανικό κράτος
  2. Γερμανικά επιπέδου Β2 (ή περισσότερο)
  3. και μιλάει επίσης ελληνικά (ή αγγλικά για να μπορεί να επικοινωνεί με τη μητέρα)
τότε προωθήστε του την αγγελία!
Ειδικά όσοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν τώρα από την Ελλάδα στη Γερμανία είναι εξαιρετική ευκαιρία! Λόγω της έλλειψης δυναμικού, η εταιρία πρόσληψης δεσμεύεται να τους βρει (και όχι να πληρώσει) σπίτι! Όσοι έχουμε περάσει τη διαδικασία εύρεσης κατοικίας στο Βερολίνο, και ειδικά ως νέοι μετανάστες, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι!
Όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση να επικοινωνήσουν άμεσα με την κα Ράιζενερ (Reisener) της Εlite που θα προσλάβει τους νοσηλευτές.
Τηλέφωνα +49 176 20 20 07 49, +49 3303 59616 76
Erich Mühsam-Straße 1 – Birkenwerder
www.elite-das-pflegeteam.de – info@elite-das-pflegeteam.de
Για όσους δεν γνωρίζουν ήδη την υπόθεση, με βάση το γερμανικό σύστημα υγείας, η Ραφαέλα πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο σπίτι της, το οποίο έχει διαμορφωθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και θα παρακολουθείται επί 24ώρου βάσεως από εξειδεικευμένους νοσηλευτές. Η τελευταία διορία από την ΑΟΚ για τη μεταφορά της ήταν η 28η Σεπτεμβρίου 2016. Από τις 29/9 και μετά η οικογένεια πρέπει να καταβάλει ιδιωτικά περί τα 1.000€ τη μέρα για να συνεχίσει η παραμονή στης στη HELIOS Klinik Hohenstücken. Προφανώς, η έξοδος της μικρής από την εντατική μονάδα της κλινικής, χωρίς την κατάλληλη ομάδα νοσηλείας, δεν αποτελεί επιλογή για τους γονείς που δεν διανοούνται να στερήσουν εκκούσια τη ζωή της μικρής μαχήτριας!
Όποιος θέλει να παρακολουθεί από κοντά την πορεία της μικρής Ραφαέλας μπορεί να μπει στην ομάδα Βοηθάμε την μικρή μας Ραφαέλα ή να ακολουθήσει το προφίλ της μητέρας στο facebook. (Μόνο σας παρακαλούμε δείξτε κατανόηση στην πίεση που αντιμετωμίζει και μην την βομβαρδίζετε με μηνύματα). Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε μερικά σχετικά άρθρα ή μια πρόσφατη τηλεοπτική κάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου