Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η Ελληνίδα DJ που ταράζει τα νεοϋρκέζικα decks

Αυτή την περίοδο η Xenia Ghali είναι πολύ συγκεντρωμένη στην προώθηση του νέου της σινκγλ, «Under These Lights», το οποίο κτύπησε #1 στα Dance Charts του Billboard, σχεδιάζει νέες κυκλοφορίες, συνεργασίες και εμφανίσεις, ενώ μέσα σε όλα αυτά κατεβαίνει και Κύπρο για να παίξει μουσική στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος H&M στο νησί.


Δεν το λες κι εύκολο να είσαι γυναίκα και να τα καταφέρνεις σ’ ένα επάγγελμα… αντροκρατούμενο! Αυτά τα «γυάλινα ταβάνια» δύσκολα σπάνε που λέει και η Χίλαρι, αλλά αν σπάσουν γίνονται… θρύψαλα! Όχι μόνο για τις πολεμίστριες που έδωσαν την τελειωτική κλωτσιά, αλλά και γι’ αυτές που θ’ ακολουθήσουν!

Την Xenia την παρακολουθώ και μ’ αρέσει! Πάτησε #1 στα dance charts του Billboard, η πρώτη Ελληνίδα που το πέτυχε μετά από 13 χρόνια, όταν εκεί βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή και το «Gia» -με την οποία συνεργάστηκε στο «How deep is your love» και μας θύμισε ξανά τη «Despina» από την Βανδή. Μ’ άρεσε η συνεργασία με την Τάμτα. Τα κομμάτια της έχουν beat, έχουν μελωδία, είναι στα μέτρα της εποχής και στα ψηλά δικά της επίπεδα… Το’ χει, απλώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου