Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αδελαΐδας ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Ν.Α (ΕΟΚΝΑ) παρουσιάζει και φέτος το Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αδελαΐδας ΟΔΥΣΣΕΙΑ πλαισιώνοντάς το με σειρά εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, από 30 Σεπτεμβρίου έως 29 Οκτωβρίου 2016, γιορτάζοντας 11 χρόνια παρουσίας στη Νότια Αυστραλία.


«Ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενων δέκα χρόνων ως ένα κορυφαίο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό φεστιβάλ για όλους του Έλληνες και φιλέλληνες, το Φετινό «Οδύσσεια» θα ξεκινήσει και πάλι, όπως και πέρυσι από την καρδιά της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας, το Ολύμπικ Χωλ,» είπε ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βασίλειος Γκόνης.

Με βάση το θέμα του φετινού Οδύσσεια ‘Έθιμα και παραδόσεις’, το Ολύμπικ Χωλ θα μετατραπεί σε πολιτιστικό κέντρο φιλοξενώντας εκθέσεις, διαλέξεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Για τους φίλους του ελληνικού κινηματογράφου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 23ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Οδύσσεια και έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του Οκτώβρη.

Σας καλούμε λοιπόν να πάρετε μέρος μαζί μας στο 11ο Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αδελαΐδας «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» και να ταξιδέψετε στα ‘ ΄Εθιμα και τις Παραδόσεις μας’.


Βραδιά Έναρξης Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016
Olympic Hall από τις 6.30μ.μ
288 Franklin Street

Αδελαΐδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου