Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη στη Γερμανία 33χρονος που φέρεται να βίασε 9χρονη

Βίασε παρά φύση την εννιάχρονη κόρη της γυναίκας με την οποία συμβίωνε, και όταν το έγκλημα καταγγέλθηκε και οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι να τον συλλάβουν, ο 33χρονος πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε. Εναντίον του εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και εντοπίστηκε στη Γερμανία, από όπου εκδόθηκε στην Κύπρο όπου έφθασε χθες τα ξημερώματα.

 Αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο συνελήφθη και στη συνέχει προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του. Εναντίον του εξετάζονται υποθέσεις βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και βίας στην οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα σε βάρος του εννιάχρονου κοριτσιού διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2015, αλλά μόλις τον περασμένο Ιούλιο η παραπονούμενη το αποκάλυψε στη γιαγιά της με αποτέλεσμα η τελευταία να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία. 

Ο ύποπτος που κατάγεται από τη Συρία είχε αρχίσει να συμβιώνει με τη μητέρα της μικρής από το 2012. Για τέσσερα χρόνια η ανήλικη δεν μίλησε ποτέ σε κανένα, όμως τον περασμένο Ιούλιο ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τον παππού και τη γιαγιά της, εκμυστηρεύτηκε στην τελευταία ότι ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι μαζί με τον ύποπτο και παρακολουθούσαν ταινία στην τηλεόραση, ο 33χρονος άρχισε να τη χαϊδεύει, και να τη φιλά ενώ την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ. 

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ειδοποιήθηκε το Γραφείο Ευημερίας και το ανήλικο θύμα σε οπτικογραφημένη κατάθεση επιβεβαίωσε τα όσα είπε η γιαγιά της και πρόσθεσε επίσης ότι ο ύποπτος τη βίασε παρά φύση. Ιατροδικαστής που εξέτασε την ανήλικη αποφάνθηκε ότι υπάρχουν ενδείξεις παρά φύσης συνουσίας κατ’ εξακολούθηση.
Γράφει: Χριστάκης Γιαννακός

 http://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου