Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Ο Γκιρτζίκης στέλνει τον τελικό Κυπέλλου στη Γερμανία!Ρεπορτάζ: Βασίλης Ποντικός

Σε μια καινοφανή απόφαση προχώρησε η ΕΠΟ στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. Αποφάσισε ο τελικός κυπέλλου της νέας περιόδου να μπορεί να οριστεί εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας!

Η απόφαση, που ελήφθη από τον Γκιρτζίκη προκειμένου να μπορέσει να αντιδράσει σε περίπτωση που ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προβεί σε απαγόρευση διεξαγωγής του αγώνα, όπως συνέβη και με τον εφετινό τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός, εστάλη στις Ενώσεις και στις ΠΑΕ της Super League.

Η προκήρυξη κυπέλλου στο άρθρο 3 τροποποιείται ως ακολουθώς:

«Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 (νο 61) ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη.

Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως

Έκτη φάση / τελικός αγώνας

Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η επο δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας.»
http://www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου