Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Άγριος ομαδικός βιασμός 28χρονης στην Κύπρο

Πήγε να εργαστεί στην Κύπρο ως σερβιτόρα, αλλά κατέληξε φυλακισμένη σε διαμέρισμα όπου, όπως κατήγγειλε η ίδια στην Αστυνομία, υπέστη βιασμό από πέντε πρόσωπα. Ο λόγος για 28χρονη από τη Βουλγαρία η οποία έφτασε στην Κύπρο την 1η Απριλίου.

Στο αεροδρόμιο την παρέλαβε 29χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος φέρεται να είχε διευθετήσει την κάθοδο της στο νησί με σκοπό την εργοδότησή της.
Στη συνέχεια την οδήγησε στο διαμέρισμά του στη Λεμεσό όπου διέμενε με τέσσερις ομοεθνείς του.Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία την κλείδωσε σ” ένα δωμάτιο παρά τις διαμαρτυρίες της.Το περασμένο Σάββατο, όπως κατήγγειλε η 28χρονη, ο 29χρονος και οι τέσσερις ομοεθνείς του τη βίασαν διαδοχικά.
Σήμερα, η γυναίκα από τη Βουλγαρία, κατάφερε να βρει κλειδί του διαμερίσματος και να το σκάσει και στη συνέχεια να μεταβεί στην Αστυνομία όπου προχώρησε στην καταγγελία. Όπως γράφει ο Φιλελεύθερος, η Αστυνομία συνέλαβε τον 29χρονο από Μπαγκλαντές και αναζητεί του άλλους τέσσερις ομοεθνείς του. Ανακρινόμενος αρνείθηκε τα όσα του καταλογίζει η 28χρονη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου