Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Σημαντική ανακοίνωση από την Ελληνική Κοινότητα DüsseldorfΕπειδή ο υπόδικος Ρούγας ,κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ..δεν σημαίνει πως η νέα ΕΚ δεν έκανε το χρέος της.
Με απόλυτη πλειοψηφία και από όλες τις παρατάξεις έχει καθαιρεθεί και διεγράφη από την ΕΚ με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων της ΕΚ. Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του ,η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εισαγγελία του Ντίσελντορφ.
Έχει διαγραφεί από την προηγούμενη ΓΣ των μελών και με νοθεία συμμετείχε στις εκλογές της 22.03.2015,παραπλανώντας όλο το εκλογικό σώμα .
Σήμερα επαγγελματίας άνεργος, κατηγορεί σε προσωπικό του λογαριασμό στο (Facebook) το ΔΣ της ΕΚ.,με αήθη τρόπο παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα Ελλήνων πολιτών.
Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε δεν έχει έννομο συμφέρον να το επικαλείται και να ξεγελά τις υπηρεσίες για να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και περιστατικά.
Στην επόμενη ΤΣ του ΔΣ της ΕΚ θα τεθεί προς ψήφιση,θέμα για νέα ποινική δίωξη σε βάρος του .Κρατήθηκε η ανάρτησή του ως απόδειξη των παραπάνω.
2.Όσο αφορά τον << πρώην>> επίτροπο δημοσίων σχέσεων άνευ χαρτοφυλακίου κ. Οσμανλή Άρη, θυμίζουμε σε όλους πως παραιτήθηκε από την θέση του διότι δεν διαφήμιζε... η ΕΚ, τις επαγγελματικές του δραστηριότητες!
Όσο για τα θέματα που αφορούν τη δικαιοσύνη καλύτερα μην τα μνημονεύει, διότι παλαιός του φίλος ο ξακουστός Ρούγας δεν είχε τίποτα να χάσει στα δικαστήρια. Συμμετείχε επίσης ο κ.Οσμανλής στην συγκάλυψη της διαγραφής του Ρούγα στην ΓΣ προ των εκλογών της 22.03.2015.Αυταπόδεικτα και στην διάθεση των αρμοδίων οργάνων.
Κατά συνέπεια οι δυο παράνομοι κατά το καταστατικό και τον BGB κύριοι δεν δικαιούνται να ομιλούν.
Καταγγέλλουμε για ιδιοτέλεια, κακοπιστία και κατάχρηση δικαιώματος,τους παραπάνω κυρίους.Ελληνική Κοινότητα Düsseldorf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου