Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η Πάολα στο Sindelfingen


Nicosia Beer fun Festival


Ζητείται μάγειρας από εταιρεία στην Λευκωσία

Εκ μέρους εταιρίας πελατών μας δεχόμαστε αιτήσεις για την πλήρωση της θέσης Μάγειρα για την καντίνα των κεντρικών τους γραφείων στην Λευκωσία. 
Προσόντα
- Ευχάριστη Προσωπικότητα

Ο Αφρικανός πρόσφυγας που αρίστευσε στις πανελλαδικές

«Ευχαριστώ την Ελλάδα που με στήριξε. Ευχαριστώ όλους εδώ στην Κόνιτσα, που με βοήθησαν να σταθώ στη ζωή και να προχωρήσω». Με αυτά τα λόγια, ο 20χρονος Ζυλιέν, που «δραπέτευσε» από την Αφρική τον Νοέμβριο του 2011 και σήμερα είναι πρώτος εισακτέος στο ΤΕΙ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πειραιά με 18.500 μόρια, μιλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τον δικό του προσωπικό αγώνα στη νέα πατρίδα του, όπως αποκαλεί την Ελλάδα.

Αεροπλάνο της Germanwings πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Πίζα

Αεροσκάφος της Germanwings πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Πίζας.
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ το Airbus A319-132 που εκτελούσε την πτήση 4U887 Ρώμη - Κολωνία προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Πίζας. Το αεροσκάφος μεταφέρει 122 άτομα.Να

Ο Χιώτης που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στην 6η Διεθνή Μπιενάλε Τέχνης

Άλλαξε τον τόπο σου να δεις το ριζικό σου! Η λαϊκή αυτή ρήση, δυστυχώς, ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό εδώ στη Ελλάδα. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Μεταξύ αυτών και η περίπτωση του συμπατριώτη γλύπτη Γιάννη Κουτσουράδη τον οποίο εμείς έχουμε τιμήσει ελάχιστα αλλά τον τιμούν, όπως του αξίζει, άλλοι. Ας πούμε οι Ολλανδοί τους οποίους θα εκπροσωπήσει στην 6η Διεθνή Μπιενάλε Τέχνης του Πεκίνου!!! Διαβάστε σχετικώς τί γράφει ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook:

Καναδάς: Περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες στην έκθεση "Οι Έλληνες"

«Οι αρχές του Μουσείου έχουν ενθουσιαστεί με την έως τώρα ανταπόκριση του κοινού και ευελπιστούν να υποδεχθούν χιλιάδες ακόμα νέους επισκέπτες στη διάρκεια αυτής της εξαιρετικής έκθεσης» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της πρεσβείας του Καναδά στην Αθήνα

Πάνω από 800 τζιχαντιστές στην Ευρώπη έτοιμοι για τρομοκρατικά χτυπήματα

Σύμφωνα με εκτιμήσεις Ισπανών αξιωματούχων, αυτή την στιγμή βρίσκονται στην Ευρώπη διάσπαρτοι πάνω από 800 μαχητές του ISIL οι οποίοι έχουν επιστρέψει από την Συρία και το Ιράκ, εκπαιδευμένοι στα όπλα και στις τρομοκρατικές ενέργειες.