Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Οι Ισλανδοί παίρνουν τους μετανάστες σπίτι τους

Περισσότεροι από 10.000 Ισλανδοί εξέφρασαν σήμερα την πρόθεσή τους στο Facebook να φιλοξενήσουν στα σπίτια τους Σύρους πρόσφυγες, ενώ η κυβέρνηση της χώρας γνωστοποιεί ότι δεν θα υποδεχθεί παρά ελάχιστους εξ αυτών στο πλαίσιο ποσοστώσεων.

Ο πατέρας Θέμης Αδαμόπουλος, ο Έλληνας πρώην ροκ σταρ

Ο πατέρας Θέμης Αδαμόπουλος, ο Έλληνας πρώην ροκ σταρ που κάποτε μοιράστηκε την ίδια σκηνή με τους Rolling Stones, αλλά άφησε τα πάντα, για να αφιερώσει τη ζωή του στους φτωχούς, αντιμετωπίζει μία μεγάλη πρόκληση, παίρνοντας υπό την προστασία του τους αλμπίνους στην Αφρική.

Ετήσιος χορος 30 χρονια Συλλογος Ποντιων Ξενιτεας Ehingen (Donau)

Με μεγαλη χαρα, ο Συλλογος ποντιων "Ξενιτεας" Εχινγκεν ( Donau ) προσκαλει τα μελη και τους φίλους του, στης 24 Οκτωβρίου 2015 για να γιορτάσουμε τα 30 χρονια απο την ίδρυση του συλλογου μας !!!!

Στην μεγαλη μας εκδήλωση θα παρεβρεθούν εξαιρετική καλλιτέχνες που θα καλύψουν ολο το φάσμα της ποντιακής μουσικής και χορευτικής παράδοσης !!!!

«Καλύτερα είναι να γυρίσετε πίσω στις πατρίδες σας»

«Περίπου το 40% όλων των προσφύγων που φτάνουν στη Γερμανία προέρχονται από χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και δεν έχουν καμία πιθανότητα να τους χορηγηθεί άσυλο», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ.