Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Συγκρούσεις αστυνομίας-ακροδεξιών στη Γερμανία με 31 τραυματίες

Τουλάχιστον 31 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με περίπου 600 διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την άφιξη προσφύγων σε μια πόλη της ανατολικής Γερμανίας και εκτόξευαν πέτρες και μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Καταστροφές στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χειμάρρας

Την έντονη διαμαρτυρία των ελληνικής καταγωγής κατοίκων του χωριού Δρυμάδες στο Δήμο Χειμάρρας, προκάλεσαν οι καταστροφές στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου από της αρχές με το επιχείρημα ότι αποτελεί αυθαίρετο κτίσμα.

Επαναλειτουργεί ελληνικό σχολείο μετά από 51 χρόνια στην Ίμβρο

Επαναλειτουργεί μετά από 51 χρόνια το ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο στην Ίμβρο μετά από την άδεια που έδωσε το υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας. Φέτος αναμένεται να εγγραφούν 8 μαθητές και για τα δυο σχολεία όμως οι υπεύθυνοι προσδοκούν ότι ο αριθμός θα αυξηθεί καθώς περισσότερες οικογένειες αναμένεται να εγκατασταθούν στην Ίμβρο σύμφωνα και με δημοσίευμα της Daily Sabah.

Λονδίνο -Αθήνα με ποδήλατο !

Ο Ελπίς και η Δώρα μετά τις φιλανθρωπικές αποστολές τους σε χώρες της Αφρικής είναι έτοιμοι να διασχίσουν την Ευρώπη για τα παιδιά με καρκίνο...


Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και η Δώρα Μπίτση λατρεύουν τον αθλητισμό, τα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πολιτεία της Ουάσιγκτον

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την πολιτεία της Ουάσιγκτον ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, λόγω των τεράστιων πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή.
«Ο πρόεδρος Ομπάμα διέταξε την παροχή βοήθειας από τις ομοσπονδιακές αρχές προκειμένου να ενισχυθούν οι προσπάθειες σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο στις περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές» επισήμανε ο Λευκός Οίκος, σε σχετική ανακοίνωσή του.

Καλή επιτυχία FC Hellas Augsburg !


Αλεξ Σκαρλάτος: Ο ελληνοαμερικανός ήρωας του τρένου

Ο ένας από τους δύο Αμερικανούς στρατιώτες που έδωσαν μάχη σώμα με σώμα προκειμένου να αφοπλίσουν τον Μαροκινό τρομοκράτη, σώζοντας τους 554 επιβάτες της γαλλικής υπερταχείας είναι ελληνικής καταγωγής.