Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ο ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη στην 10η θέση παγκοσμίως

Ο ιστορικός  ναός της Αγίας Σοφίας στην  Κωνσταντινούπολη, πρόσφατα ανακοινώθηκε στην δέκατη θέση της λίστας των καλύτερων αξιοθέατων ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ , σύμφωνα με τον οργανισμό Lonely Planet, αναφέρει με υπερηφάνεια  ο τουρκικός τύπος , λες και ο υπέρλαμπρος ναός της χριστιανοσύνης κατασκευάστηκε από Τούρκους!

Οι SEA + AIR Evropi σε Τύμπιγκεν, Βερολίνο, Αμβούργο, Κολωνία, Μόναχο


Bild: Θα πρέπει να συνεχίζουμε να πληρώνουμε για πάντα την Ελλάδα;

«Ο κόσμος διαλύεται και οι Ευρωπαίοι είναι απασχολημένοι με τη διάσωση της Ελλάδας», γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild που, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στο γερμανικό κοινοβούλιο για την έγκριση του ελληνικού προγράμματος, επιχειρηματολογεί υπέρ του τερματισμού της χορήγησης βοήθειας προς τη χώρα μας.

Ενέκρινε το ελληνικό πρόγραμμα η γερμανική Βουλή

Με ψήφους 425 υπέρ, 113 κατά και 18 αποχές επί 585 ψηφισάντων υπερψηφίστηκε από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας, το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης υπό τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και η εκταμίευση της πρώτης δόσης, ύψους 26 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σοκ στη Γερμανία από την απαγωγή 17χρονης


Mε τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η υπόθεση απαγωγής μίας έφηβης, κόρης Γερμανού επιχειρηματία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία έπειτα από τέσσερις ημέρες εντατικών ερευνών, με την κοινή γνώμη της χώρας να είναι συγκλονισμένη.

800.000 αιτούντες άσυλο το 2015 στη Γερμανία


Η Γερμανία είναι πλέον ο κυριότερος προορισμός των αιτούντων άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχοντας ξεπεράσει τη Σουηδία

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ δήλωσε σήμερα ότι η χώρα αναμένει "έως και 800.000 αιτούντες άσυλο", έναν αριθμό που αποτελεί ιστορικό υψηλό, καλώντας την Ευρωπαϊκή