Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης (MUnGA)

Μια εκπληκτική «Βραδιά Ταβέρνας» διοργάνωσαν τα MUnGAκια μας (προφέρεται μαγκάκια για όσους δεν κατάλαβαν), πριν από μερικές μέρες στην «ΚΙΝΗΣΗ», με την μπάντα του «Ρυθμού» που έπαιξε ζωντανά, πολύ κέφι, χορό, παραδοσιακή και σύγχρονη ελληνική μουσική.

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου λοιπόν, ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης (MUnGA), παρουσίασε στην αρχή της βραδιάς το νεο-ιδρυθέν  χορευτικό συγκρότημα από τη Μακεδονία, με το όνομα «Περικλής», με τη συνοδεία χάλκινων μουσικών οργάνων. Ακολούθησε αντιπαραβολή του παλιού με το καινούργιο, καθώς ο Στέφανος Λεβογιάννης στη λύρα και ο Δημήτρης Τσομπανόπουλος στο νταούλι, έδωσαν μια συγκλονιστική παράσταση Ποντιακών χορών και ακουσμάτων. Τη  βραδιά έκλεισε με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές της, η DJ Νίκη Κατηφόρη.
Χορευτικό "Περικλής": Βασίλης Τσάλκος, Αλίκη Μπάχου, Jack Τσίκας, Harry Βόκολος, Michelle Χατζηγιάννη, Θανάσης Θάνος, Χρήστος Τσάλκος, Κατερίνα Θάνου
Χορευτικό “Περικλής”: Βασίλης Τσάλκος, Αλίκη Μπάχου, Jack Τσίκας, Harry Βόκολος, Michelle Χατζηγιάννη, Θανάσης Θάνος, Χρήστος Τσάλκος, Κατερίνα Θάνου
«Ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης (MUnGA), καλωσορίζει αδιακρίτως όχι μόνο στη «Βραδιά Ταβέρνας», αλλά σε όλες τις εκδηλώσεις μας, Έλληνες και φιλέλληνες παθιασμένους με τον ελληνικό πολιτισμό και τις παραδόσεις μας, που ανυπομονούν να δικτυωθούν και να δημιουργήσουν επαφές με ανθρώπους που έχουν  παρόμοιες ιδέες», ανέφερε χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του συλλόγου MUnGA κ. Νίκος Τζουτζίδης. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα», κατέληξε.
Μπροστά από αριστερά: : Γιάννης Παπαεμμανουήλ,Γιώργος Γιάππος,  Ιωάννα Γιάππου,  Αλέξανδρος Γιάππος, Στυλιανός Νικίας Πάτωμα: Arthur Γκιουλέκας Πίσω: Ιορδάνης Μοσχοβίτης,Perry Αθανασόπουλος, Νίκος Τζουτζίδης, Τία Καλλιάνη, Στέφανος Λιόντας, Ιωάννης Λιακόπουλος, Ελένη Αγγελέτου, Πάμελα Παπαδοπούλου
Μπροστά από αριστερά: : Γιάννης Παπαεμμανουήλ,Γιώργος Γιάππος, Ιωάννα Γιάππου, Αλέξανδρος Γιάππος, Στυλιανός Νικίας
Πάτωμα: Arthur Γκιουλέκας
Πίσω: Ιορδάνης Μοσχοβίτης,Perry Αθανασόπουλος, Νίκος Τζουτζίδης, Τία Καλλιάνη, Στέφανος Λιόντας, Ιωάννης Λιακόπουλος, Ελένη Αγγελέτου, Πάμελα Παπαδοπούλου
Η Οργανωτική Επιτροπή αποτελούμενη από: τον Πρόεδρο Νίκο Τζουτζίδη, την Αντιπρόεδρο Τία Καλλιάνη, τον Ταμία Ιωάννη Λιακόπουλο, τη Γραμματέα Πάμελα Παπαδοπούλου, τον Υπεύθυνο Πολιτισμού και Διασυνδέσεων Ιορδάνη Μοσχοβίτη, την Υπεύθυνη Τύπου Anna Vass, την εκπρόσωπο της Εθνικής Ένωσης Ελληνοαυστραλών Φοιτητών (NUGAS) Ελένη Αγγελέτου μαζί με τα μέλη της Γενικής Επιτροπής: Γιάννη Παπαεμμανουήλ, Στέφανο Λιόντα, Στυλιανό Νικία, Perry Αθανασόπουλο, Γιώργο Γιάππο, Αλέξανδρο Γιάππο, Ιωάννα Γιάππου και Arthur Γκιουλέκα θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλους αυτούς που βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και κυρίως τους χορηγούς: Juku Tutoring, Aztec windows, Bentleigh garages and Ezy Snax Vending Services.
Ari Σικαβίτσα, Σοφία Χριστόπουλου, James Δρόσσος, Νικόλαος Σικαβίτσας
Ari Σικαβίτσα, Σοφία Χριστοπούλου, James Δρόσσος, Νικόλαος Σικαβίτσας
Άλλες σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο «Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης (MUnGA), είναι η «Ημέρα Σούβλας», που γίνεται κατά την διάρκεια των εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, δημόσιες διαλέξεις, γιορτές στο τέλος της εξεταστικής περιόδου, όπως και πολύ δυνατή παρουσία σε διάφορες εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης.
12
Τία Καλιάνη, Ρίτα Χαραλάμπους
Τία Καλιάνη, Ρίτα Χαραλάμπους
Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Τία Καλλιάνη τόνισε: « Έχοντας διασυνδέσεις με την ελληνική παροικία της Μελβούρνης, οι MUnGA φιλοδοξούν να γίνουν κάτι παραπάνω από ένας κοινωνικός σύλλογος. Μέσω δωρεών σε φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές οργανώσεις, ελπίζουμε να προβάλλουμε μια ενθουσιώδη θεώρηση προς την υπεράσπιση των αδυνάτων και την φιλανθρωπία».
5
Harrie Βάγια, Demi Τσιρώνη
Harrie Βάγια, Demi Τσιρώνη
Γιώργος Αθανασάκος
Γιώργος Αθανασάκος
Αλάννα Κονταξή, Κούλα Δημητρίου
Αλάννα Κονταξή, Κούλα Δημητρίου
16.Jasmine Διαμαντοπούλου, Pamela Παπαδοπούλου, Marissa Παπαδοπούλου
Jasmine Διαμαντοπούλου, Pamela Παπαδοπούλου, Marissa Παπαδοπούλου
14
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο, ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης (MUnGA), δώρησε 2.500 δολάρια στις εκκλησίες της Altona και την «Φροντίδα».

greekreporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου