Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

15χρονη κρεμάστηκε γιατί πήρε αποβολή για την εμφάνισή της!

Περνούσε δύσκολη εφηβεία. Μια καθηγήτρια της ζήτησε να πιάσει τα μαλλιά της και το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Στη συνέχεια έβαλε make-up στη διάρκεια του μαθήματος και την έδιωξε από την τάξη. 


Η αναπληρώτρια διευθύντρια κάλεσε τη μητέρα της πριν επιστρέψει σπίτι από τα μαθήματά της. Την ενημέρωσε πως την επόμενη μέρα θα της έβαζαν τιμωρία. 

Όταν η Elizabeth επέστρεψε μίλησε με τη μητέρα της και πέρασε το υπόλοιπο της μέρας στο δωμάτιό της αλλά δεν είπε τίποτα στους γονείς της. "Δεν πρόκειται να μείνω στο σχολείο παραπάνω για τιμωρία. Απλά δεν πρόκειται". 

"Αυτό μου είπε. Περνούσε μια εφηβική φάση. Είχε γίνει πιο κυκλοθυμική. Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε. Όπως πολλές έφηβες περνούσαν πολύ χρόνο στο δωμάτιό της το τελευταίο διάστημα. Έβλεπε τηλεόραση και αρκετά συχνά φορούσε τα ακουστικά της και χόρευε και τραγουδούσε στο σπίτι". 

Δεν συζητούσε για το άγχος που αισθανόταν για τους σχολικούς βαθμούς. Η οικογένειά της είχε παρατηρήσει ότι ίσως να αισθανόταν πίεση. "Πάντα την ενθαρρύναμε. Φαινόταν πιο αγχωμένη από ποτέ τελευταία αλλά συνέχιζε να βγαίνει με τους φίλους της και είχε κοινωνική ζωή". 

Από το ημερολόγιό της δεν προέκυψαν ενδείξεις ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, με τους επιθεωρητές να εκτιμούν ότι ίσως ήταν μια κραυγή βοήθειας που πήγε στραβά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου