Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Φόβοι για «κανόνι» από ελληνοκαναδική αεροπορική εταιρεία

Η ελληνοκαναδικών συμφερόντων εταιρεία Sky Greece Airlines ματαίωσε αιφνιδιαστικά και αναίτια την πτήση που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 14.40 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μέσω Βουδαπέστης να φτάσει μετά από 11ωρο ταξίδι στο Τορόντο.

Το ακόμη πιο περίεργο στην υπόθεση είναι πως κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη, κάποιοι πράκτορες έλαβαν ένα mail που απέδιδε τη ματαίωση της πτήσης σε «επιχειρησιακό πρόβλημα», ενώ ανάλογη ματαίωση έγινε και στην πτήση της εταιρείας από την Αθήνα για το Τορόντο μία μέρα νωρίτερα.
Περίπου οι μισοί από τους επιβάτες μετέβησαν χθες το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ανάμεσά τους και όσοι είχαν φτάσει από την ΠΓΔΜ και εκεί ενημερώθηκαν για τη ματαίωση της πτήσης. Οι υπόλοιποι είχαν μάθει ότι η πτήση δεν θα γίνει από διαρροές, ακόμη και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ολα τα τηλέφωνα της εταιρείας ήταν χθες κατεβασμένα, η σελίδα της στο Ιnternet ήταν ανενεργή, οι υπεύθυνοι άφαντοι και πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει αναστείλει τη λειτουργία της!
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο εκ των ιδιοκτητών, ιερέας, π. Νικόλας Αλεξανδρής, που είχε παραστεί στα εγκαίνια της εταιρείας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 19 Ιουνίου, λέγοντας «σήμερα γράφουμε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της αεροπορίας», δηλώνει ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία(!) και παραπέμπει τους αγανακτισμένους επιβάτες στους άλλους συνιδιοκτήτες που βρίσκονται στον Καναδά. Υπολογίζεται ότι πάνω από 1.000 άτομα, ομογενείς από την Ελλάδα και γειτονικές βαλκανικές χώρες που ήρθαν με τη Sky Greece, περιμένουν να επιστρέψουν και έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου