Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Ο Χριστόφορος Αλαχούζος υποψήφιος Δήμαρχος του Τάρπον Σπρίνγκς στη Φλόριδα των ΗΠΑ !Ο μοναδικός μέχρι σήμερα διεκδικητής του Δημαρχιακού θώκου του Τάρπον Σπρίνγκς στη Φλόριδα των ΗΠΑ και σημερινός αντιδήμαρχος της πόλης,Χριστόφορος Αλαχούζος, εντείνει την προσπάθεια για τις  εκλογές που θα γίνουν την επόμενη χρονιά.Ο Χρ. Αλαχούζος, ο γνωστός σε όλους τους Καλύμνιους ως "Κρις", σε ένα χρόνο θα βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του οράματος, την Δημαρχία της πόλης,  που κατοικείται από Καλύμνιους, κυρίως σφουγγαράδες, από τις αρχές του περασμένου αιώνα. 
Χρόνια τώρα ο Κρις, γιος Καλύμνιου σφουγγαρά,  υπηρετεί από την θέση του αντιδημάρχου την αδελφοποιημένη με την Κάλυμνο πόλη του Τάρπον Σπρινγκς και όλα δείχνουν ότι είναι πανέτοιμος να τεθεί στην ηγεσία του Δήμου της, για τα επόμενα χρόνια.  
Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε τις προσπάθειες που κάνει στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας και το "ρεύμα" υπέρ της υποψηφιότητάς του να δυναμώνει όλο και περισσότερο, όπως φαίνεται και από το ειδικό αφιέρωμα που κάνει στον Καλύμνο-Αμερικάνο πολιτικό,  η μεγαλύτερη εφημερίδα της ομογένειας των ΗΠΑ,  "Εθνικός Κήρυξ", σε ολοσέλιδο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου