Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ακυρώνονται πτήσεις της Ryanair για Αμβούργο, Παρίσι, Χανιά, ΜπρατισλάβαΜε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της εταιρείας ενημερώνει ότι λόγω της επιβράδυνσης της ανάπτυξης την χειμερινή περίοδο (17 Νοεμβρίου - 18 Μαρτίου) η Ryanair θα καθηλώσει 25 αεροσκάφη της. Σύμφωνα με την εταιρεία η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της χαμηλής ζήτησης καθώς για την χειμερινή περίοδο έχουν κάνει κρατήσεις στην Ryanair 400.000 λιγότεροι επιβάτες από ότι προσδοκούσε. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές πτήσεις της παρά τις απανωτές προσφορές έχουν μηδενικές κρατήσεις.


Όσοι είχαν προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίου πτήσης που δεν θα πραγματοποιηθεί λαμβάνουν την Τετάρτη ενημερωτικό email. Σε αυτό πέρα από τις αλλαγές που θα τεθούν σε εφαρμογή σε πέντε εβδομάδες και θα διαρκέσουν πέντε μήνες η Ryanair τους ενημερώνει και για εναλλακτικές πτήσεις ή τους προσφέρει την δυνατότητα πλήρους επιστροφής του εισιτηρίου.

Για να χρυσώσει το χάπι παράλληλα προσφέρει και ένα κουπόνι 40 ευρώ (80 εάν η πτήση ήταν με επιστροφή) για την αγορά υπηρεσιών από την Ryanair την χειμερινή περίοδο (Οκτώβριος - Μάρτιος 2018). Αντίστοιχο κουπόνι έχει προσφερθεί και τους επιβάτες που ήδη επηρεάζονται από την ακύρωση πτήσεων που έχει ανακοινωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου.

Μεταξύ των πτήσεων είναι και αρκετές στην Ελλάδα όπως οι συνδέσεις Χανιά-Αθήνα, Χανιά-Πάφος, Χανιά-Θεσσαλονίκη, Αμβούργο-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη- Μπρατισλάβα, Θεσσαλονίκη-Παρίσι και Θεσσαλονίκη-Βαρσοβία.

https://www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου