Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Eλικόπτερο ιδιώτη προσγειώθηκε μέσα στον κόσμο σε παραλία στο ΠήλιοΑναστάτωση προκάλεσε σε παραλία του Πηλίου ελικόπτερο που προσγειώθηκε πάνω στην παραλία, την ώρα που βρισκόταν εκεί πέντε παρέες.

Η προσγείωση του ελικοπτέρου στην παραλία της Παρίσαινας σημειώθηκε σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής με αποτέλεσμα ο κόσμος να τρέχει για να απομακρυνθεί, προκειμένου να προστατευθεί, καθώς το ελικόπτερο άρχισε να σηκώνει άμμο και φερτές ύλες που υπάρχουν στις παραλίες, με αποτέλεσμα να πετάγονται πάνω στον κόσμο.

Στην παραλία υπάρχει και κατάστημα εστίασης, που προ 20ημέρου είδε το σκηνικό να επαναλαμβάνεται. Τότε δεν υπήρχε κόσμος στην παραλία, εν αντιθέσει με την περασμένη Κυριακή.

Από το ελικόπτερο κατέβηκε σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανενόχλητος υπερήλικας, που σύμφωνα με πληροφορίες ζει στην πρωτεύουσα και διατηρεί εξοχικό στην περιοχή. Όταν απευθύνθηκαν στον ίδιο διαμαρτυρόμενοι, εκείνος φέρεται να ζήτησε… σεβασμό σε έναν ηλικιωμένο που πήγε για να δει τα παιδιά του.

Πηγή: LIFO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου