Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η πορεία ειρήνης από τη Γερμανία στο Χαλέπι

Από τη Θεσσαλονίκη θα περάσουν οι περίπου 3000 που βαδίζουν από την Γερμανία μέχρι το πολύπαθο Χαλέπι για να μεταφέρουν το μήνυμα Ειρήνης.


Μεταφέροντας το δικό τους μήνυμα ειρήνης στο Χαλέπι, εκατοντάδες άτομα συμμετέχουν σε πεζή πορεία που ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου στο Βερολίνο και αναμένεται να καταλήξει σε περίπου τρεις μήνες στη Συρία! Μέλη της ειρηνικής πορείας έφτασαν σήμερα και στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να παραμείνουν για λίγες μέρες, προκειμένου να διαδώσουν το μήνυμά τους και να καλέσουν κι άλλους ανθρώπους να συμμετέχουν στην εκστρατεία τους.

“Βαδίζουμε ήδη επί 130 μέρες, έχοντας διανύσει 2500 χιλιόμετρα σε μια διαδρομή που περνάει από τη Γερμανία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία, Κροατία, Βοσνία, Σερβία, ΠΓΔΜ και με σταθμό και στην Ελλάδα” εξήγησε σε συνέντευξη τύπου η Αννα Αλμποθ από την Πολωνία.

‘Οπως διευκρίνισε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής συμμετείχαν συνολικά 3000 άτομα, είτε βαδίζοντας για λίγα χιλιόμετρα είτε για περισσότερα, συμμετέχοντας σε μια δράση που “είναι αυθόρμητη, αυτοχρηματοδοτούμενη και κάτω από καμία “ομπρέλα”.

“Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουμε έξι μέρες προκειμένου να ανασυνταχθούμε και να δούμε πώς θα συνεχίσουμε την πορεία στην Τουρκία και τέλος, στο Χαλέπι” διευκρίνισε η Αννα Αλμποθ η οποία είναι και η εμπνεύστρια της πρωτοβουλίας.

Πηγή: POPAGANDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου