Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Η Θεσσαλονικιά που έγινε εκατομμυριούχος από το σαλόνι του σπιτιού τηςΗ Ζωή Μπόικου, αποτελεί την απόδειξη, ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι είναι ακατόρθωτο. Οτι κάθε όνειρο που μοιάζει άπιαστο, κάθε μικρή ιδέα, κάθε σκέψη του εαυτού μας να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα επαγγελματικά, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να εξελιχθεί σε ένα καινοτόμο προϊόν. Αρκεί να υπάρχει θέληση, επιμονή, υπομονή και θάρρος.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά , που μετακόμισε με την οικογένεια της στη Γερμανία στην δεκαετία του '90, δημιούργησε τη δημοφιλή στο χώρο του μακιγιάζ εταιρεία Zoeva κυριολεκτικά από το μηδέν και πιο συγκεκριμένα από το σαλόνι του σπιτιού της και κατάφερε να πουλάει εκατομμύρια προϊόντα ανά τον κόσμο.

Η ιστορία του brand ξεκίνησε το 2008, όταν η αδυναμία να βρει εκεί υψηλής ποιότητας και οικονομικά πινέλα μακιγιάζ, την οδήγησε στην αναζήτηση κάτι καινούριου.

«Δεν ήμουν σε θέση να ξοδέψω πολλά χρήματα και έτσι άρχισα να σκέφτομαι, πώς θα μπορούσα να αλλάξω την κατάσταση αυτή. Δεν είχα καμία σχέση με το μακιγιάζ και καμία εμπειρία πάνω στη δημιουργία πινέλων. Ηξερα όμως τι μου άρεσε και εκτιμούσα τα καλά προϊόντα», είπε στο news.com.au η Ζωή Μπόικου.


zoevacosmetics.com


Κάνοντας την έρευνα της σε άλλες χώρες, η Ζωή Μπόικου βρήκε μια εταιρεία στον Καναδά που φάνηκε να εκπληρώνει εν μέρει αυτό που έψαχνε στα πινέλα του μακιγιάζ.

«Αγόρασα μερικά πινέλα χωρίς λογότυπο το 2008 και τα δοκίμασα η ίδια. Αγόρασα περισσότερα από το online κατάστημα και άρχισα να τα πουλάω μέσω ενός λογαριασμού ( ηλεκτρονικό κατάστημα) στο eBay».
 http://www.bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου