Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Τραγωδία στον Έβρο: Γιος έκαψε τη μητέρα του ζωντανήΜια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τον Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του Διδυμοτείχου, καθώς ένας 56χρονος στο χωριό Σιταριά περιέλουσε με βενζίνη την 81χρονη κατάκοιτη μητέρα του και της έβαλε φωτιά, όταν αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί. Τελικά μετάνοιωσε, προσπάθησε να την σώσει, αλλά η άτυχη γυναίκα πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr και βάση τα όσα είπαν στους αστυνομικούς, τόσο ο ίδιος ο μητροκτόνος όσο και η μητέρα του, (πριν πεθάνει από τα εγκαύματα μιλούσε έστω και με δυσκολία), ο 56χρονος που εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του που ήταν κατάκοιτη, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

Έτσι το πρωί της Τετάρτης της είπε ότι δεν άντεχε άλλο και ήθελε να αυτοκτονήσει. «Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί» φαίνεται ότι είπε η μητέρα του.

Ο 56χρονος περιέλουσε τη μητέρα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο και με τον εαυτό του. Όταν όμως την άκουσε να ουρλιάζει και να φωνάζει βοήθεια, προφανώς μετάνοιωσε και προσπάθησε τελικά να σώσει τη μητέρα του.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

 Πηγή: USAY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου