Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ετήσιος Χορός της Ελληνορθοδόξου Κοινότητας Ιρλανδίας

Με χαρά σας προσκαλούμε κι εφέτος να παραβρεθείτε στον ετήσιο χορό της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Ευαγγελισμού στο Δουβλίνο, που θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, 7:30 μ.μ. στο Louis Fitzgerald Hotel.


Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι διπλός: να μαζευτούμε παρέα και να ψυχαγωγηθούμε με καλή ζωντανή μουσική από την Ελλάδα, αλλά και να ενισχύσουμε και την εκκλησία μας. Η Κοινότητά μας είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τη διατήρηση της εκκλησίας καθώς δε λαμβάνουμε καμία σταθερή επιχορήγηση από κανέναν κι από πουθενά παρά μόνο από τις εισφορές των πιστών τις Κυριακές κι από παρόμοιες δραστηριότητες, οι οποίες καλύπτουν τα βασικά έξοδα λειτουργίας της εκκλησίας μας και το μισθό του ιερέα μας. Η παρουσία σας όμως δε θα ενισχύσει μόνο οικονομικά την κοινότητα, αλλά και εμάς ηθικά που χρόνια τώρα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας προς τη διατήρηση της κοινότητάς μας παρά τα όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα μας δώσει δύναμη να συνεχίζουμε.


Για κρατήσεις παρακαλούμε τηλεφωνείστε ή στείλετε SMS στο 087 622 5969, ή στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο greek.orthodox.community.ireland@gmail.com , ή στο www.facebook.com/greek.orthodox.church.Dublin/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου