Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

«Γκόθικ» παγωτό χωνάκι στο Λος Άντζελες
Το 2017 κυριαρχείται από δημιουργικές τάσεις στα βρώσιμα. Μη συμβατικά βρώσιμα, που δείχνουν λιγουρευτά και η εμπειρία της απόλαυσής τους είναι αξέχαστη. Μια από τις πλέον πρόσφατες τάσεις είναι μια γκόθικ βάφλα χωνάκι, ένα μαύρο παγωτό χωνάκι. Ναι, μαύρο παγωτό! Για την ώρα, διαθέσιμο στο Λος ‘Αντζελες, στο παγωτατζίδικο «Little Damage» (σ.σ. «Μικρή Ζημιά», η επωνυμία του παγωτατζίδικου. Τυχαίο;).


Οι εγκέφαλοι πίσω από αυτήν την έμπνευση δεν χρησιμοποιούν χρωστικές ουσίες για το «γκόθικ» παγωτό. Χρησιμοποιούν ενεργό ξυλάνθρακα (ο οποίος συχνά χρησιμοποιείται για την απορρόφηση βλαβερών ουσιών το ανθρώπινο σώμα). Κατά συνέπεια, υγεία! Αλλά και καινούργιες γεύσεις από τα εφευρετικά μυαλά του «Little Damage»: mango sticky rice, beet, unicorn tears, κι άλλες, κι άλλες. Και ως topping, fruity pebbles ή caramel popcorn.

Ό,τι πρέπει για φωτογραφίες στον λογαριασμό μας στο Instagram. Το καλοκαίρι είναι στην πόρτα, χτυπάει το κουδούνι, καιρός για παγωτό, ίσως για λίγο πιο badass παγωτό. To αθηναικό πρακτορείο παραπέμπει στην ιστοσελίδα http://www.boredpanda.com για περισσότερο γκόθικ παγωτό.

Πηγή: CNN GREECEΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου