Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Νεκρός 45χρονος σε καφετέρια του Κιλκίς περιμένοντας το ασθενοφόροΈνας 45χρονος εξέπνευσε στα χέρια φίλων του σε καφετέρια του Κιλκίς, το βράδυ της Τετάρτης 3 Μαίου, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο κι αφού οι αγωνιώδεις κλήσεις θαμώνων της καφετέριας προς το ΕΚΑΒ δεν είχαν ανταπόκριση.

Σε καφετέρια του Κιλκίς, επί της πλατείας Ειρήνης, και περί τις 23.οο ο άτυχος άνδρας που δεν καταγόταν, αλλά εργαζόταν σε επιχείρηση του νομού, παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα (Μονακό-Γιουβέντους). Κάποια στιγμή πρόλαβε να πει μόνο ότι δεν αισθάνεται καλά και ζήτησε βοήθεια. Φίλοι και θαμώνες του καταστήματος κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού site eidisis.gr και της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, το κέντρο του ΕΚΑΒ – η κλήση απευθύνεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο στο Κιλκίς, αφού ζήτησε διευκρινίσεις που βρίσκεται η πλατεία Ειρήνης όπου προσκλήθηκε, απάντησε ότι το ασθενοφόρο έρχεται.

Πέρασαν κάποια λεπτά κι ενώ ο ασθενής θαμώνας κυριολεκτικά έσβηνε οι φίλοι και θαμώνες τηλεφώνησαν ξανά στο ΕΚΑΒ. Και πάλι η απάντηση ήταν πως το ασθενοφόρο έρχεται.

Το ασθενοφόρο όμως δεν ερχόταν και ύστερα από 15 λεπτά από το πρώτο τηλεφώνημα επιχείρησαν και τρίτο.

Πηγή: NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου