Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Η Πρωτοψάλτη στην πιο συγκινητική της στιγμή στην ΚένυαΗ Άλκηστις Πρωτοψάλτη επισκέφτηκε την Κένυα και το ορφανατοφείο "Μακάριος".

Εκεί συναντήθηκε με 136 παιδάκια, που τους έδωσε χαρά, τραγούδησαν και χόρεψαν.

Η πράξη αυτή της τραγουδίστριας δίνει ένα όμορφο μήνυμα για την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς για το καλό του συνανθρώπου, σε ημέρες γιορτινές που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Δείτε παρακάτω το κείμενο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram."Η υπόσχεση μου πραγματοποιήθηκε .Η γιορτή αγάπης έγινε στο ορφανοτροφείο "Μακάριος" στην Κένυα. 136 ψυχές. Γιατί πρέπει να κάνεις το "καλό".

Είναι για μένα στάση ζωής όσο "μακρυά" κι αν είναι.

Γιατί υπάρχουν παιδιά "πεταμένα", παιδιά με Aids, κακοποιημένα, ορφανά, παιδιά από φυλακές, χωρίς ταυτότητα, παιδιά που θάφτηκαν ζωντανά -γιατί είχαν την ατυχία να είναι δίδυμα και στα βάθη της Κένυας αυτό ειναι κατάρα-παιδιά που σώθηκαν όμως και στην κυριολεξία αναστήθηκαν.

Γιατί ο Εθελοντισμός είναι ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο.

Γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς να προσφέρεις παντού.

Αυτά που νοιώσαμε, αυτά που είδαμε , αυτά που μας άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Χαρά και κλάμα χιαστή. Αυτό το απόγευμα στο ορφανοτροφείο θα το κρεμάσουμε στο λαιμό σαν φυλαχτό.

Τραγουδήσαμε χορέψαμε με τα παιδιά και γράψαμε στη γη όσα θέλαμε να πει η ψυχή μας .

Ένα τεράστιο μπράβο στο "Ιδρυμα Σοφία για τα παιδιά" για την προσφορά του και εδώ και στην Κύπρο. Θα είμαι πάντα διπλα σας.

Σήμερα η ζωή ξέσπασε και γέμισε την καρδιά μας χρώματα... Καλή ανάσταση!"
http://www.eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου