Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Σικάγο: Πυροβολήθηκαν για το ποιος θα βγάλει βόλτα τον σκύλοΑπίστευτο περιστατικό στο Σικάγο των ΗΠΑ, σε γειτονιά του Far South Side Burnside. Πατέρας και γιος αντάλλαξαν πυροβολισμούς σε καυγά σχετικά με το ποιος θα έβγαζε βόλτα τον σκύλο, όπως δήλωσαν στην αστυνομία γείτονες που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 22χρονου γιου. Ο 43χρονος πατέρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μεταδίδει το CBS Chicago.

Τα ονόματα των δύο ανδρών δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη του Ιανουαρίου, ο νέος πλανητάρχης, Ντόναλντ Τραμπ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ουσιαστικής εμπλοκής των ομοσπονδιακών υπηρεσιών στο Σικάγο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκρηξη της βίας που μαστίζει την τρίτη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ, στην περίπτωση που οι τοπικοί αξιωματούχοι δε λάβουν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ο Τραμπ επικαλέστηκε βέβαια στοιχεία της Chicago Tribune η οποία γνωστοποίησε ότι τουλάχιστον 228 άνθρωποι πυροβολήθηκαν από την έναρξη του έτους, στην πόλη, ένας αριθμός που είναι αυξημένος κατά 5,5% σε σύγκριση με τον αριθμό των θυμάτων τον Ιανουάριο του 2016.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Σικάγο, Φρανκ Τζιανκάμιλι, αμφισβήτησε τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εφημερίδα, δηλώνοντας ότι από την 1η έως την 23η Ιανουαρίου, πυροβολήθηκαν 182 άνθρωποι.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου