Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

7χρονος γιος πάμπλουτου Ομογενή χαρίζει την περιουσία του για να Σωθεί η Ελλάδα !Ο μόλις 7 ετών Γιάννης από τη μακρινή Αμερική , δηλώνει με απίστευτη ψυχική δύναμη στο omogeneianews. "Δε θέλω να βλέπω άλλο τα παιδιά της ηλικίας μου στην Ελλάδα να μην έχουν να ζήσουν. Δε μπορεί εγώ να έχω τα πάντα κι εκείνα να πεινάνε. Ο μπαμπάς μου, έχει πολλά εκατομμύρια. Τα οποία θα μου τα δώσει μόλις μεγαλώσω. Εγώ θέλω λοιπόν, να τα χαρίσω από τώρα στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν ξέρω αν είναι 100, 500 ή 1000. Ξέρω όμως ότι με αυτά μπορούν να ζήσουν πολλά παιδιά στην Ελλάδα. Θέλω να το γράψετε και να το πείτε. Το ίδιο θα κάνει και η αδερφή μου που είναι 5. Αγαπάω την Ελλάδα κι ας ζω στην Αμερική. Θέλω πολύ να βλέπω τους συμπατριώτες μου χαρούμενους και ευτυχισμένους".
Αυτός είναι ο μικός Γιαννάκης. Ο οποίος σε ερώτησή μας τι θα ήθελε να γίνει μόλις μεγαλώσει...Μας απάντησε ευθαρσώς "Πρωθυπουργός της Ελλάδας". Πως να μην το ψηφίσεις μετά από τέτοια δήλωση.....

ΥΓ: Μακάρι να βρεθεί κάποιος μικρός Γιαννάκης οπουδήποτε στην Ομογένεια που να κάνει πράξη το παραπάνω μικρό μας ψέμα.....Καλή Πρωταπριλιά από το Omogeneianewς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου