Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Η ομάδα Greeks Help Greeks μαζεύει τρόφιμα για τη Χρυσούπολη Καβάλας

Διαβάστε τη δημοσίευση του υπεύθυνου του group Παρης Γιαννακιδακης και Βoηθήστε όσο μπορείτε.

"Από σήμερα αρχίζουμε να μαζεύουμε τρόφιμα, σαμπουάν, απορρυπαντικά, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, χαρτιά υγείας κτλ για την Κωμόπολη της Χρυσουπόλεώς Καβάλας. Χρειαζόμαστε όλους  και φυσικά την βοήθεια σας.
Όπως και στην πρώτη αποστολή σας υποσχέθηκα εγώ ίδιος ότι τα πράγματα σας θα πάνε σε καλά χέρια και το απέδειξα κατεβαίνοντας ο ίδιος στην Κρήτη να ελέγξω τα πάντα Έτσι και τώρα Τα πράγματα που θα μαζευτούνε από το υστέρημά σας θα πάνε σε φτωχούς ανθρώπους σε φτωχές οικογένειες και σ' αυτό να είστε 100 τοις 100 σίγουροι!

Αυτή είναι η δεύτερη αποστολή μας και με τη δική σας ανταπόκριση και βοήθεια θα ακολουθήσει και η τρίτη και η τέταρτη και η πέμπτη σε μερη που θα μου προτείνετε εσείς.Σας καλω όλες και όλους να βοηθήσετε !Καλω τα μέλη να να μεταδώσουν το μήνυμα μου σε όλους τους γνωστούς τους !Οσοι ειστε ελεύθεροι επαγγελματίες παρακαλω να βοηθήσετε και εσεις με τον τροπο σας λέγοντας τους πελάτες σας για την αποστολή μας και χρησιμοποιώντας τον χωρο σας για λιγο καιρο ως μέρος Περισυλλογής των πραγμάτων !!Ας αποδείξουμε για ακομη μια φορά οτι μαζί μπορούμε !!

Για αυτους που ειναι μακριά και θελουν να στείλουν ενα δυο πράγματα με το ποστ παρακαλω να μου γράψουν και θα τους στείλω την διευθυνση μου !!!Ολη αυτή η διαδικασία για εμάς ειναι πολυ δύσκολη διοτι πρεπει να μαζέψουμε να ξεχωρίσουμε να πακετάρουμε μέρες ολόκληρες να φορτώσουμε κτλ!Η χαρά ομως στο τελος οτι έκανες κατι σωστό σε κανει να τα ξεχνας ολα !!!!Ελληνες σας περιμένουμε !!!!Ευχαριστω πολυ "!

Παρης Γιαννακιδακης

Μπορείτε να ΔΕΙΤΕ την ομάδα και να βοηθήσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου