Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Έκθεση Τέχνης 2+7 Ημέρες σε Ελσίνκι-Αθήνα – 28-30/10Η Art Kolonaki σε συνεργασία με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “Ελλάδα Παντού”προσκαλεί εικαστικούς δημιουργούς ΕΠΙΤΟΙΧΩΝ μέσων να συμμετάσχουν σε έκθεση 2+7 ημερών σε Φινλανδία και Ελλάδα κατά τηνπρώτη παγκόσμια πρεμιέρα της μουσικο-εικαστικής παράστασης Ὁδύσσεια… Τώρα!” στο Ελσίνκι (Φινλανδία).Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Υπουργείο Εξωτερικών), η πρωτοποριακή μουσικο-εικαστική παράσταση «Οδύσσεια …τώρα!»αποτελεί τη βάση του 2ου Φεστιβάλ Ἑλλάδα Παντού” στο Ελσίνκι, 28-30 Οκτωβρίου 2016.


Η εικαστική έκθεση θα εξελιχθεί σε 3 φάσεις:
28 Οκτωβρίου: παρουσίαση έργων στην αίθουσα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ελσίνκι


29-30 Οκτωβρίου: Προβολή έργων ως μέρος της παράστασης “Οδύσσεια… Τώρα!”


14-20 Νοεμβρίου: παρουσίαση έργων στην αίθουσα Β του Myrtillo cafe στο πάρκο ΚΑΠΑΨ, Αμπελόκηποι.
Η δράση αυτή αποτελεί τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας με την Κοιν.Σ.Επ. “Ελλάδα Παντού”, η οποία ξεκίνησε


στη Φινλανδία 23 & 24/10/15, και συνέχισε το 2016 στη Δανία/Σουηδία, τον Καναδά και το Άμστερνταμ (δείτε το αφιέρωμα στην εκπομπή “Διασπορά” της ΕΡΤ3, καθώς και το αφιέρωμα στην τριμηνιαία έκδοση της Ομοσπονδίας Φινλανδο-Ελληνικών Σωματείων “Φιλέλληνας“).

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΔιαδικαστικά ΘέματαΤα έργα που θα δηλωθούν ως συμμετοχές θα πρέπει να έχουν ως κεντρικό τους θέμα μια ιδέα που πραγματεύεται μια ραψωδία ή μια θεματική ενότητα. Ο τίτλος του έργου θα πρέπει να υποδηλώνει τη σχέση.

Κάθε εικαστικός δημιουργός μπορεί να συμμετάσχει με όσα έργα επιθυμεί, αρκεί να αφορούν διαφορετική ραψωδία ή θεματική ενότητα. 

Κάθε έργο στην έκθεση θα αφορά μια μόνο ραψωδία ή μια θεματική ενότητα και κάθε ραψωδία ή θεματική ενότητα θα εκπροσωπείται από ένα μόνο έργο. Συνεπώς, καθώς θα επιβεβαιώνονται οι συμμετοχές, δεν θα υπάρχει δυνατότητα για ένα δεύτερο έργο να αντιπροσωπεύσει την ίδια ραψωδία ή θεματική ενότητα. 

Η μέγιστη διάσταση των έργων δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 50x70x10 εκ.
Το μέγιστο βάρος κάθε έργου δεν μπορεί να ξεπερνά τα 3 κιλά.
Tα έργα θα πρέπει να βρίσκονται στη γκαλερί στις 25 Οκτωβρίου (εώς τις 20.30).

Προσοχή: Η Τελική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής είναι Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου