Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Λος Άντζελες: Πυροβολισμοί με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες

Ένας άνδρας και μία γυναίκα αναζητούνται ως δράστες - Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το ζευγάρι αποχώρησε και όταν επέστρεψε, άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

Σκηνές από την άγρια δύση έζησαν οι θαμώνες ενός εστιατορίου σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες στις ΗΠΑ. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ προς κάθε κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 12. Η περιοχή μπροστά από το εστιατόριο είχε γεμίσει αίματα και πεσμένουςν ανθρώπους στην άσφαλτο και στο πεζοδρόμιο.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, επικρατούσε ακόμα πανικός. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, οι δράστες ενδέχεται να είναι δύο, ωστόσο δεν υπάρχει περιγραφή τους, ώστε να εντοπιστούν και να συλληφθούν. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ παρεών.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα αποχώρησαν.Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

«Διεξαγόταν ένα είδος πάρτι εδώ. Το ζευγάρι αποχώρησε και επέστρεψε στο εστιατόριο, ανοίγοντας πυρ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες. Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι από τα πλέον δημοφιλή για την τζαμαϊκανή κουζίνα του και προσελκύει πολύ κόσμο σε καθημερινή βάση.Πηγή: www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου