Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Έκθεση φωτογραφιών της Κωνστάντιας Κράτσα" στο Ντουμπάι


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο Dubai, μετά την Αθήνα και το Παρίσι, η έκθεση φωτογραφιών της Κωνστάντιας Κράτσα σε έντυπη και ψηφιακή παρουσίαση.
Στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας η Κωνστάντια, ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα πρωτοποριακή έκθεση ¨ Πόλεις του Κόσμου¨: έξι μητροπόλεις κατά
κατηγορίες ανάλογα με την ταυτότητα και τον ρόλο τους. ¨ Προσπαθώ να συνδυάσω το πάθος μου για την φωτογραφία και την ενασχόλησή μου με το marketing.¨
Έτσι στις πόλεις αναζητώ και προβάλλω με το φακό μου, την ταυτότητα που κτίζουν και τα σύμβολά τους. (Παρθενώνας, Πύργος του Άιφελ, Burj Kalifa κ.λ.π) ¨, όπως συμβαίνει και με τα επώνυμα προϊόντα στη αγορά δηλώνει η καλλιτέχνης.
Πόλεις με παρελθόν που αντλούν την φήμη τους, από την πολιτισμική τους προσφορά στην Ανθρωπότητα, όπως η Αθήνα και το Παρίσι.
Πόλεις με παρόν που έχουν επιρροή στον σύγχρονο κόσμο. όπως το Λονδίνο και η Ν. Υόρκη.
Πόλεις με μέλλον, που εντυπωσιάζουν με τα γρήγορα άλματα και την στόχευσή τους στο μέλλον, όπως η Σαγκάη και το Dubai.
Η έκθεση έλαβε χώρα στους εντυπωσιακούς χώρους του Αμερικανικού Πανεπιστημίου του Dubai και εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Πολιτισμού και μέλος της βασιλικής οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τον σεΐχη Nahyan Al Nahyan με την παρουσία του Πρύτανη, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, δημοσιογράφων και πολλών φίλων και των γονέων της Κωνστάντιας, Αποστόλη και Ρόδης Κράτσα
Ο Υπουργός τόνισε ότι η Κωνστάντια είναι μία ¨πολίτης του κόσμου¨ με σπουδές στα νομικά και οικονομικά στα τρία χρόνια παραμονής της στο Dubai ως στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας, άφησε την σφραγίδα της με ποικίλες δραστηριότητες και ανέδειξε την ελληνική κοινότητα, η οποία γίνεται όλο και πολυπληθέστερη στα Εμιράτα, και προέβαλλε τον ελληνικό πολιτισμό. Της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της και της ζήτησε να μην ξεχάσει το Dubai.
Ήταν ένα ωραίο αντίο μ’ έντονο περιεχόμενο της Κωνστάντιας προς το Dubai προτού φύγει για το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου έγινε δεκτή στο διεθνούς φήμης πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου