Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Έλληνας τηλεοπτικός σταρ της Νότιας ΚορέαςΕίναι ταλαντούχος, εξαιρετικά αγαπητός στο κοινό της νότιας Κορέας και… Έλληνας! Ο λόγος για τον Ανδρέα Βαρσακόπουλο, τον ελληνοαμερικανό σταρ που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διαφημίζει τη χώρα μας.

Ξεκίνησε ως δάσκαλος αγγλικών, αλλά τον κέρδισε η τηλεόραση. Παραμένει καθηγητής πανεπιστημίου, ωστόσο συμμετέχει και σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μιλάνε εκπρόσωποι πολλών χωρών για την οικονομία, την πολιτική και τις διεθνείς εξελίξεις.


Ο Ανδρέας Βαρσακόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Star και στην Κατερίνα Τσαμούρη για το πώς βλέπουν οι Κορεάτες τη χώρα μας.

Η απήχηση που έχει το κοινό της Κορέας; Μεγάλη, μιας και είναι από τους πιο γνωστούς κι αγαπητούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς «πρωταγωνιστές» της χώρας.

«Υπάρχει μια ευκαιρία που μπορώ να προωθήσω την Ελλάδα στη Ν. Κορέα. Τους αρέσει η Ελλάδα πάρα πολύ!» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας μέσω Skype.

Η Νότια Κορέα αποτελεί στόχο για προσέλκυση τουριστών στη χώρα μας κι ως εκ τούτου η προβολή της Ελλάδας από τον έλληνα σταρ, μόνο ωφέλιμη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου