Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Γερμανός τζιχαντιστής καλεί σε επιβολή της Σαρία στη Γερμανία

Ένας εξισλαμισμένος Γερμανός και μέλος στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εμφανίστηκε σε προπαγανδιστικό βίντεο των τρομοκρατών και απαίτησε να εφαρμοστεί ο θρησκευτικός μουσουλμανικός Νόμος της Σαρία στη Γερμανία.

Ο πρώην χριστιανός και νυν τζιχαντιστής, γνωστός ως Αμπού Ίσα Αλ Αλμάνι, στο ίδιο βίντεο επιτέθηκε και κατά των ευρωπαϊκών χωρών διότι έχουν επιλέξει να κυβερνιούνται με «ανθρώπινους νόμους».
Η θεοκρατία είναι το πολίτευμα εκείνο που πιστεύεται ότι οι νόμοι του εκπορεύονται από τον Θεό (τον οποιονδήποτε θεό). Όλες οι πρώτες οργανωμένες κοινωνίες ήταν θεοκρατίες.
Οι πρόγονοι μας (αρχαίοι) Έλληνες ήταν οι πρώτοι παγκοσμίως που ανέτρεψαν τη θεοκρατία και είπαν ότι οι νόμοι είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και ως τέτοια μπορούν να αλλάζουν, να προσαρμόζονται, να εξελίσσονται, να καταργούνται, να προστίθενται νέοι νόμοι.
Οι Έλληνες, δηλαδή, ίδρυσαν το κοσμικό κράτος και το εξέλεξαν σε όλα του τα πολιτεύματα. Εξαιτίας των κοσμικών τους πολιτευμάτων οι Έλληνες μπόρεσαν να αναπτύξουν στο έπακρο τις επιστήμες και τη φιλοσοφία και να δημιουργήσουν τον πληρέστερο πολιτισμό.
Σήμερα τα κράτη που θέλουν να ανήκουν στον δυτικό πολιτισμό, δηλαδή στον ελληνικό πολιτισμό όπως αναβίωσε με τον Διαφωτισμό, έχουν κοσμικά πολιτεύματα.
Το Ισλάμ ως μια εξ αποκαλύψεως θεοκρατία (όπως εξάλλου όλες οι θεοκρατίες αυτού του είδους) θεωρεί αντίπαλό της τον δυτικό κοσμικό πολιτισμό και τη μήτρα αυτού, δηλαδή τον ελληνικό πολιτισμό.
Αυτός είναι και ο λόγος που το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία καταστρέφει με την ίδια μανία και τις ελληνιστικές αρχαιότητες και ό,τι θυμίζει τον ελληνικό πολιτισμό στην περιοχή.
Όταν λοιπόν ο κάθε τζιχαντιστής καλεί σε επιβολή της Σαρία και στην κατάργηση των ανθρώπινων νόμων, πρωτίστως καλεί σε πόλεμο ενάντια στον Ελληνισμό ως -ισμό, δηλαδή στον Ελληνισμό ως κοσμοθεωρία και αξιακό σύστημα.
«Οι Γερμανοί πολιτικοί είναι σύμμαχοι στον πόλεμο ενάντια σε οποιονδήποτε αποκηρύσσει τους ανθρώπινους νόμους και θέλει να εγκαθιδρύσει τη Σαρία του Αλλάχ», λέει στο βίντεο ο Γερμανός τζιχαντιστής.
«Το μόνος κράτος που μάχεται δίχως συμβιβασμούς ακολουθώντας τα λόγια του Αλλάχ πάνω από όλα τα ανθρώπινα έργα είναι το Ισλαμικό Κράτος», προσθέτει ο εξισλαμισμένος πρώην χριστιανός.
Ο συγκεκριμένος Γερμανός γεννήθηκε στο Ντόρτμουντ και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ στα τέλη του 2012.
Ως τζιχαντιστής «υπηρετεί» στη Χίσμπα, δηλαδή στη «θρησκευτική Αστυνομία» που έχει συστήσει το Ισλαμικό Κράτος.
Δεν είναι ο πρώτος Γερμανός που εξισλαμίστηκε και εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος.
Το Ισλάμ ως «θρησκεία» αλλά περισσότερο ως πολιτική οργάνωση είναι καταφύγιο διαφόρων «αμαρτωλών».
Παλαιότερα ήταν της μόδας οι ινδικές σέχτες, τα τελευταία χρόνια το Ισλάμ.
Με τη διαφορά ότι το Ισλάμ έχει και μια πολεμική πλευρά από την οποία πηγάζει η παγκόσμια τρομοκρατία της εποχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου