Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ θερμά και εγκαρδια το γραφείο τελετων Α-Ω (alpha-omega) "

Αγαπητοί φίλοι Έλληνες του Μονάχου,
δεν συνηθίζω να κάνω αναρτήσεις με περιεχόμενο του Έλληνες επαγγελματίες της περιοχής. Όμως αυτή την φορά νιώθω την ανάγκη να αναφερθώ σε κάτι που βιωσα και πιστεύω είναι άξιο αναφοράς.
Στην ποιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου (πριν μια εβδομάδα απεβίωσε η μητέρα μου) επέλεξα Έλληνες
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ να αναλάβουν τα διαδικαστικα για την μεταφορά της σορου της μητέρας μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ θερμά και εγκαρδια το γραφείο τελετων Α-Ω (alpha-omega) για την αμεσότητα , την ειλικρίνεια, την σωστή ενημέρωση και για την άψογη μεταφορά. Επίσης ήταν στην εν τέλεια και άμεση η γραφείο κρατική δουλειά με τις γερμανικές και ελληνικές αρχές τις οποίες επίσης ανέλαβε το γραφείο τελετων.
Ομολογώ ότι είχα τους ενδοιασμούς μου να αναλάβει την διαδικασία ένα ελληνικό γραφείο, όμως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε για την επιλογή μας και μας έδειξε πως ΝΑΙ υπάρχουν σωστοί Έλληνες επαγγελματίες.
Προς αποφυγή παρεξηγησεων, δεν έχω καμία συγγένεια και καμιά φιλία η κουμπάρια με το γραφείο τελετων Α-Ω .Απλά διαβάζω πολλές φορές δυσαρεστα για τον Έλληνα επαγγελματία και ήταν ευκαιρία μέσο μιας πρωσοπικης εμπειρίας να γράψω ότι υπάρχουν και λαμπρες εξαιρεσης.
Ένα ευχαριστώ στους υπαλλήλους του γραφείου που τις δύσκολες ώρες ήταν κοντά μας και μας συμβούλεψαν και μας εξυπηρέτησαν άριστα.

Με εκτίμηση
Χρυσοβαλαντης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου