Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Επίθεση με μαχαίρι και πυροβολισμοί στο κέντρο της ΚολωνίαςΣυναγερμός σήμανε xuew τα ξημερώματα στη Γερμανία, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί και κλήθηκε η αστυνομία, ύστερα από αναφορές για επίθεση αγνώστων με μαχαίρι στο κέντρο της Κολωνίας.
Αμέσως έσπευσαν οι Αρχές στον τόπο του επεισοδίου, όπου εντόπισαν έναν αιμόφυρτο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ακόμα άνδρες εμπλέκονται στην αιματηρή αυτή υπόθεση, οι οποίοι ωστόσο διέφυγαν.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι τρεις καλοντυμένοι άνδρες είχαν μια έντονη λογομαχία, που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του ενός στο πόδι.
Ο τραυματισμένος άνδρας προσπάθησε να ξεφύγει και, καθώς κινούνταν προς το αυτοκίνητό του, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, κάνοντας τους δύο άλλους άνδρες να το βάλουν στα πόδια. Κατά άλλες πληροφορίες, ωστόσο, ήταν οι δύο δράστες που πυροβόλησαν το αυτοκίνητο του τραυματία, την ώρα που προσπαθούσε να τους ξεφύγει.
Η γερμανική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την περίεργη αυτή υπόθεση στο κέντρο της Κολωνίας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να συνδέεται με την τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου