Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Το Eλληνικό Γραφείο Τελετών στη Γερμανία που σέβεται τις θρησκευτικές αξίες των Ελλήνων

Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται. Όταν όμως το αναπόφευκτο επέλθει, οι Έλληνες που ζουν στη Γερμανία εκτός από την απώλεια, καλούνται να διαχειριστούν και ένα τεράστιο πρακτικό ζήτημα: την κηδεία του ανθρώπου τους με τον τρόπο που ορίζει η εκκλησία μας και η ορθόδοξη πίστη.

Σε αυτή ακριβώς την τεράστια ανάγκη, την άρνηση του να ασχολείσαι με όλα αυτά τα διαδικαστικά και άχαρα γραφειοκρατικά θέματα για την κηδεία, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις το κενό της απώλειας, έρχεται να απαντήσει το ελληνικό Γραφείο Τελετών ALPHA OMEGA στη Γερμανία.
Baum-Bestattung

Υπηρεσίες για τους Έλληνες σε όλη τη Γερμανία

ΤALPHA OMEGA με εξειδικευμένο προσωπικό, έχει πολυετή πείρα στο χώρο και δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τον Ελληνισμό ολόκληρης της Γερμανίας. Οι υπηρεσίες της Alpha Omega καλύπτουν κάθε γωνιά της Γερμανίας, όπου υπάρχουν Έλληνες. Οι άνθρωποι του γραφείου είναι πάντα δίπλα σε όποιον τους το ζητήσει, ανεξαρτήτου απόστασης ή ώρας.
Με απόλυτο σεβασμό στον αποθανόντα, το γραφείο αναλαμβάνει την οργάνωση της τελετής της κηδείας στη Γερμανία αλλά αναλαμβάνει και μεταφορά σορού από όλη τη Γερμανία στην Ελλάδα. Στη δεύτερη περίπτωση, το γραφείο συνεργάζεται με γραφεία τελετών σε όλη την Ελλάδα, που προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες.  
Με εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικούς θανατολόγους που διαθέτουν γνώση και εμπειρία, το γραφείο εγγυάται την ευγενή αντιμετώπιση και το σεβασμό της σορού, κάτι που όπως λέει η διευθύντρια Beata Volioti (θανατολόγος και βαλσαμίστρια και η ίδια) είναι θεμελιώδης αρχή της ALPHA OMEGA .
Όλο το προσωπικό της Alpha Omega έχει περάσει Σεμινάρια διαχείρισης απώλειας. Το γραφείο συνεργάζεται με ειδικούς ψυχιάτρους και ψυχολόγους για δύσκολες περιπτώσεις, όπως ο χειρισμός της απώλειας ενός παιδιού και πως αυτό θα πρεπει να το διαχειριστούμε.
«Οι υπηρεσίες μας σε συμπατριώτες μας δίνονται με αγάπη και απόλυτο σεβασμό στις θρησκευτικές μας αξίες. Έχουμε εξαιρετική σχέση με τη Μητρόπολη της Γερμανίας και με τις Εκκλησίες αφού είμαστε πάντα σε κάθε τελετή οι ίδιοι με πλεονάζον προσωπικό και επιβλέπουμε την κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα», λέει η κ. Volioti.
Το γραφείο δίνει όμως ιδιαίτερη έμφαση και σε έναν άλλο τομέα: την άριστη εξυπηρέτηση της οικογένειας, των συγγενών που βρίσκονται στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να διαχειριστούν την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.
Το ελληνικό Γραφείο τελετών ALPHA OMEGA αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου όλη τη διαδικασία αναφορικά με τη γραφειοκρατία που απαιτείται σε κάθε περίπτωση, κηδείας στη Γερμανία ή μεταφοράς σορού.
banner-bestattung01

Τη γραφειοκρατία την αναλαμβάνει όλη η ALPHA OMEGA

Η οικογένεια δεν πηγαίνει σε καμία υπηρεσία και δεν ασχολείται με καμία απολύτως διαδικασία, ούτε και με το κομμάτι που αφορά στα διαδικαστικά εντός Ελλάδος όταν η κηδεία θα γίνει τελικώς εκεί.
Όλες τις πιστοποιήσεις, μεταφράσεις εγγράφων, η επικοινωνία με τις Δημόσιες Αρχές, Δήμους, Προξενεία και άλλα, τα αναλαμβάνει πλήρως η ομάδα της ALPHA OMEGA .
«Αναφορικά με την εξυπηρέτηση υπό συνθήκες υψηλής συναισθηματικής φόρτισης της οικογένειας, εξαιτίας της απώλειας, αυτό έχει κυρίως να κάνει με τη γνώση των διαδικασιών που απαιτούνται για μια κηδεία η μεταφορά σορού, αλλά και με το περιθώριο των επιλογών των ποιοτικά προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως οι στολισμοί, ο χαιρετισμός, κ. α. που εξαρτώνται από την οικονομική δυνατότητα της οικογένειας αλλά και τις επιθυμίες της. Εμείς προσαρμόζουμε ειδικά τα προγράμματά μας στις εξειδικευμένες απαιτήσεις της κάθε οικογένειας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα αυτό», τονίζει η κ. Βολιώτη.

Ταχύτητα και ανταγωνιστικές τιμές

Το γραφείο «μιλά» γερμανικά, ελληνικά, πολωνικά, αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα διεθνές γραφείο τελετών, κάτι που αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των περισσοτέρων επαγγελματιών στο χώρο.
Η ειλικρίνεια προς τους πελάτες του, η σταθερή ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η ταχύτητα και οι καλές τιμές είναι τα δυνατά σημεία του γραφείου και στα οποία ουδέποτε κάνει εκπτώσεις.
Ταχύτητα: Το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, του επιτρέπει να προχωρά όλες τις διαδικασίες ταχύτατα και σίγουρα πιο γρήγορα από άλλα γραφεία τελετών, που αναζητούν να συνεργαστούν μέσω ραντεβού με εξωτερικό συνεργάτη. Το θέμα της ταχύτητας είναι βασικό όταν οι οικείοι αποφασίσουν τη μεταφορά της σορού.
«Έχουμε τη δυνατότητα να μετακινούμαστε συνεχώς σε ολόκληρη τη Γερμανία κερδίζοντας χρόνο χωρίς να ψάχνουμε σε κάθε πόλη ή χωριό τον ειδικό που θα μας εξυπηρετήσει. Αυτό επίσης μας προσδίδει ακόμη ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτό της ταχύτητας, έναντι των ανταγωνιστών μας. Συνήθως οι μεταφορές μας εκτελούνται σε δύο με τρεις ημέρες το πολύ. Έχουμε βέβαια και υπό ειδικές συνθήκες αναλάβει και διεκπεραιώσει μεταφορές σορών για την Ελλάδα εντός μίας ημέρας, εξαιτίας ειδικών συνθηκών που υπήρχαν. Αυτό είναι ένα επίσης πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του γραφείου της ALPHA OMEGA έναντι του ανταγωνισμού», προσθέτει η κ. Volioti.
Τιμές: Ένα ακόμη δυνατό σημείο της ΑΩ είναι οι ανταγωνιστικές τιμές. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, το γεγονός ότι η τιμή που δίνει η ALPHA OMEGA για ένα περιστατικό είναι τελική τιμή, δεν υπάρχουν κρυφά κόστη, ούτε extra χρεώσεις. Υπάρχουν ξεκάθαρα ποσά και αυτό αναγράφεται στη σύμβαση ανάθεσης – συνεργασίας που υπογράφει ο πελάτης.

Σύντομα άλλα δύο γραφεία στη Γερμανία

«Στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας, αναζητάμε πάντα νέους τρόπους, νέες μεθόδους, βρισκόμαστε σε διεθνή σεμινάρια συνεχώς και φροντίζουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξελισσόμαστε οι ίδιοι. Παρακολουθούμε τις καλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και των νέων υλικών. Τα σχέδια της ALPHA OMEGA για το μέλλον, εφόσον συνεχίζουμε να είμαστε εντός  business plan είναι μέχρι τα μέσα του 2017 με τη βοήθεια του Θεού θα έχουμε ανοίξει άλλα δύο γραφεία στη Γερμανία. Έχουμε ήδη αποφασίσει για τις περιοχές  και έχουμε ήδη αναθέσει σε κάποιους μεσίτες την ανεύρεση νέων χώρων στις περιοχές που έχουμε καταλήξει»εξηγεί η κ. Volioti.
To γραφείο της ALPHA OMEGA είναι μέλος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος
vraveio
Τηλέφωνα επικοινωνίας:+49 89 500 77 700
+49 15 14 13 000 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου