Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Σκότωσε μερικά από τα παιδιά της.....στη Βαυαρία«Οταν αυτά έκλαιγαν, τους έκλεινα το στόμα, μέχρι που σταματούσαν να αναπνέουν», είπε στην κυνική της ομολογία η 45χρονη

Είναι από τις ιστορίες που όταν τις διαβάζεις απλά δεν μπορείς να τις πιστέψεις. Μια μητέρα ομολόγησε πως δολοφόνησε τα παιδιά της αλλά δεν θυμάται πόσα ήταν. Η 45χρονη γυναίκα από την βαυαρική πόλη Wallenfels κατηγορείται ότι σκότωσε και τα οκτώ παιδιά της τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στο σπίτι της. «Τα άψυχα κορμάκια των παιδιών ήταν τυλιγμένα σε τσάντες και πετσέτες», είπε η αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η σύγχρονη Μήδεια ομολόγησε ότι σκότωσε κάποια από αυτά αλλά αδυνατεί να θυμηθεί τον ακριβή αριθμό.

Το Νοέμβριο του 2015, η αστυνομία εντόπισε τα πτώματα 8 παιδιών στο σπίτι της. Κάποια ήταν τυλιγμένα σε τσάντες και πετσέτες και κάποια άλλα ήταν σε τέτοια κατάσταση αποσύνθεσης, που ήταν δύσκολο για τους ειδικούς να καταλήξουν σε συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου τους.
«Θα μπορούσαν να είναι δύο, τρία ή τέσσερα», είπε ο δικηγόρος της, Till Wagler, στο δικαστήριο.
Η 45χρονη έφερε στον κόσμο τα παιδιά μεταξύ 2003 και 2013, και τα γεννούσε μόνη της στο σπίτι, χωρίς καμία ιατρική βοήθεια.

Ο λόγος που τους αφαιρούσε τη ζωή ήταν γιατί έκλαιγαν. Η γυναίκα είπε στο δικαστήριο: «Οταν αυτά έκλαιγαν, τους έκλεινα το στόμα, μέχρι που σταματούσαν να αναπνέουν».

Ο 55χρονος σύζυγός της θα μπορούσε, σύμφωνα με τις αρχές, να είναι πιθανός συνεργός λόγω της αδράνειάς του. Τα ονόματα των γονιών δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Γείτονες της γυναίκας είπαν πως δεν είχαν καταλάβει πως κάτι τόσο κακό συνέβαινε καθώς έβλεπαν μια «στοργική μητέρα» και μια «καλή γειτόνισσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου