Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Το ξενοδοχείο στην Ελβετία που δεν έχει τοίχους αλλά… έχει μπάτλερ!

Μια διαφορετική εμπειρία για ύπνο κάτω από τα αστέρια με θέα τις ελβετικές Άλπεις – Οι κρατήσεις γίνονται την περίοδο μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου, αλλά οι υπεύθυνοι προειδοποιούν ότι ο άσχημος καιρός θα μπορούσε να επιφέρει ακυρώσεις
Αν έχετε βαρεθεί τις διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία, τις πισίνες και την νυχτερινή διασκέδαση, το νέο «ξενοδοχείο», που αποτελεί τμήμα του Null Stern Hotel, στο καντόνι Graubünden στην Ελβετία, έχει δημιουργηθεί για σας.
Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο χωρίς τοίχους, στέγη ή άλλες ανέσεις, που διαθέτει ένα και μοναδικό διπλό κρεβάτι. Το ξενοδοχείο υπόσχεται άνετο και ήρεμο ύπνο κάτω από εκατομμύρια αστέρια του ελβετικού ουρανού, βρίσκεται σε ύψος 1.800 μέτρων στα βουνά Graubünden και οι τυχεροί επισκέπτες του, αφού καταβάλουν 226 ευρώ την βραδιά, θα μπορέσουν να απολαύσουν την εντυπωσιακή θέα των ελβετικών Άλπεων.

Οι κρατήσεις γίνονται μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου, αλλά, αν ο καιρός δεν επιτρέπει την διαμονή κάτω από τα αστέρια, ακυρώσεις μπορεί να γίνουν ακόμα και την τελευταία στιγμή.Μπορεί το κατάλυμα να μην διαθέτει μπάνιο και η πλησιέστερη δημόσια τουαλέτα να απέχει 10 λεπτά με τα πόδια, όμως μην ανησυχείτε για το πρωινό σας, καθώς υπάρχει υπηρεσία μπάτλερ που κάθε πρωί θα σας φέρνει ζεστό καφέ και λαχταριστά σάντουιτς.
Η πρωτότυπη ιδέα του Null Stern Hotel στις ελβετικές Άλπεις ανήκει στους ιδιοκτήτες του ομώνυμου ξενοδοχείου στο Teufen της Ελβετίας, τους αδελφούς Frank και Patrik Riklin σε συνεργασία με τον Daniel Charbonnier, ειδικό στην φιλοξενία και καθηγητή στρατηγικής μάνατζμεντ και μάρκετινγκ και επικοινωνίας στην τουριστική σχολή «DCT Hotel and Business Management School» στην Ελβετία.
Οι αδελφοί  Riklin έχουν ονομάσει το ξενοδοχείο τους Null Stern Hotel, δηλαδή ξενοδοχείο με κανένα αστέρι, στην γερμανική γλώσσα, όχι για να επισημάνουν την κατηγορία του καταλύματος, αλλά για να στηρίξουν το σλόγκαν της επιχείρησης: Zero star, The only star is you (Κανένα αστέρι, το μοναδικό αστέρι είστε εσείς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου