Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Βερολίνο: Άνδρας έσπρωξε ηλικιωμένη και την πέταξε στις γραμμές του τρένου

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Βερολίνο από την πράξη ενός άνδρα, ο οποίος έσπρωξε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο σιδηροδρομικό σταθμό U-Bahn και την πέταξε στις γραμμές του τρένου. Όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό “πάγωσαν” στη θέα της γυναίκας να κείτεται στις γραμμές του τρένου!

Ένας άγνωστος άνδρας έσπρωξε μία 60χρονη γυναίκα στις γραμμές του τρένου στο σιδηροδρομικό σταθμό U-Bahn, την ώρα που η τελευταία περίμενε για το τρένο της κοντά στον εικονικό Πύργο της Τηλεόρασης στο Βερολίνο.
Ο 31χρονος άνδρας και η ηλικιωμένη γυναίκα είχαν προηγουμένως αποβιβαστεί από ένα τρένο στην πλατεία Alexanderplatz, σύμφωνα με την αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη.
Ενώ η γυναίκα βρίσκονταν στην πλατφόρμα Alexanderplatz, για να πάρει κάποιο άλλο τρένο τότε ο άνδρας εμφανίστηκε και την έσπρωξε ξαφνικά στις γραμμές του τρένου.
Ευτυχώς, όμως, τόσο οι περαστικοί και όσο και οι άνδρες της ασφάλειας στο σιδηροδρομικό σταθμό έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, ενώ συνέλαβαν τον άνδρα. 
Δεν είναι γνωστό αν οι δύο “πρωταγωνιστές” του περιστατικού γνωρίζονταν ή είχαν προσωπικές διαφορές.
Πάντως, πριν από καιρό το Βερολίνο είχε σοκαριστεί όταν ένας άνδρας έσπρωξε μία γυναίκα στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα εκείνη να σκοτωθεί από διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου