Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Δύο νεκροί και έξι σοβαρά τραυματίες στη Βαυαρία

Στη Βαυαρία ερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στον αυτοκινητόδρομο Autobahn, το οποίο βρισκόταν υπό κατασκευή.  Δυστυχώς, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμα έξι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ένα ικρίωμα μιας υπό κατασκευή γέφυρας στον αυτοκινητόδρομο Autobahn κατέρρευσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας περισσότερα. Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν έχει επηρεαστεί από την εθνική οδό Α7 στο βόρειο τμήμα της Βαυαρίας.
Η αστυνομία είπε στον Βαυαρικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα “Bayerische Rundfunk” ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν οι δομές της γέφυρας κατέρρευσαν την Τετάρτη, κοντά στην πόλη Werneck. Αρκετοί άλλοι άνθρωποι υπέστησαν μικροτραυματισμούς.
Ένα τμήμα περίπου 40 μέτρων (131 ποδών) της γέφυρας κατέρρευσε, όπως και μια σκαλωσιά του κατασκευαστικού έργου. Δεν ήταν αμέσως σαφές τι οδήγησε στην κατάρρευση.
Είκοσι εργάτες ήταν στο χώρο κατά τη στιγμή του συμβάντος, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Kathrin Thamm.
Η αστυνομία εξακολουθεί να προσπαθεί να ανακαλύψει εάν έχουν θαφτεί εργαζόμενοι κάτω από τα συντρίμμια. Την ίδια στιγμή, οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν τυχόν την ώρα της κατάρρευσης περνούσαν αυτοκίνητα από το δρόμο κάτω από τη γέφυρα.
Για την κυκλοφορία στην εθνική οδό A7 χρησιμοποιείται η παλιά γέφυρα που πρόκειται να αντικατασταθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση διεξάγεται ομαλά αν και τέθηκαν σε ισχύ προσωρινοί περιορισμοί ταχύτητας γύρω από τη ζώνη του ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου