Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Χειροπέδες σε Γάλλο με 100 κιλά εκρηκτικών και καλάσνικοφYπό κράτηση τέθηκε, Γάλλος πολίτης στα σύνορα Πολωνίας - Ουκρανίας, έχοντας στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, εκτοξευτήρες χειροβομβίδων και καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Μ6, ο άνδρας μετέφερε τουλάχιστον 100 κιλά εκρηκτικών ενώ εικάζεται πως, είναι μέλος ομάδας που σκόπευε να σκορπίσει το χάος στα γήπεδα του Euro 2016.

Την είδηση, επιβεβαίωσε το RIA Novosti μέσω της συνοριακής υπηρεσίας της Ουκρανίας."Ναι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτό που συνέβη, αλλά η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας, SBU, είναι υπεύθυνη για τις διευκρινίσεις" είπε το κανάλι. Ωστόσο, η SBU, αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Η γαλλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα DNA, ανέφερε, πως ο εν λόγω άνδρας, συνελήφθη στις 21 Μαΐου και εξακολουθεί να κρατείται από τις ουκρανικές Αρχές.

Σημειώνεται πως, το τελευταίο διάστημα, οι Αρχές ασφαλείας έχουν τεθεί σε κόκκινο συναγερμό ενόψει του Euro 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στο Παρίσι, ενώ ταξιδιωτική οδηγία έχουν εκδώσει οι ΗΠΑ, υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος.

- See more at: http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου