Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Νέες σεξουαλικές επιθέσεις στη Γερμανία από Πακιστανούς

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου κι έφερε στο φως η Daily MailΜια ομάδα προσφύγων και μεταναστών επιτέθηκε σεξουαλικά σε μεγάλο αριθμό γυναικών σε συναυλία που διεξήχθη στην Γερμανία.


Η συναυλία είχε ελεύθερη είσοδο και δόθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ντάρμσταντ, με τις επιθέσεις να μοιάζουν με αυτές που συνέβησαν στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τρεις Πακιστανοί που αιτούνται άσυλο έχουν ήδη συλληφθεί, μετά τις καταγγελίες 18 γυναικών ότι «τις άγγιζαν και τις χάιδευαν με ανάρμοστο τρόπο». Η αστυνομία εκτιμά ότι οι καταγγελίες είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Δύο ή τρεις άντρες αναζητούνται ακόμη από την αστυνομία, την ίδια στιγμή που τα θύματα της επίθεσης δέχονται ψυχολογική υποστήριξη και οι Αρχές προσπαθούν να ηρεμήσουν το ξενοφοβικό κλίμα εις βάρος των μεταναστών εν γένει.

στηαεη.jpg

Οι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας από 28 έως 31 ετών και είναι Πακιστανοί που αιτούνται άσυλο στη Γερμανία. Και οι τρεις κατηγορούνται για «σεξουαλικά εγκλήματα», ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των φίλων τους που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον των γυναικών. 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, τουλάχιστον άλλες 15 γυναίκες θα καταγγείλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης στο μουσικό φεστιβάλ Schlossgrabenfestes, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 100.000 άτομα για να το παρακολουθήσουν. 

Οι Πακιστανοί θα απελαθούν από τη Γερμανία αν βρεθούν ένοχοι όταν προσαχθούν σε δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου