Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Βρετανίδες αεροσυνοδοί κάνουν σεξ με επιβάτες εν πτήσει

«Πρωταθλήτριες» στο σεξ στον αέρα οι Βρετανίδες αεροσυνοδοί, αποκάλυψαν ότι το 14% εξ αυτών, ηλικίας 18 ετών και άνω, που εργάζονται τα τελευταία πέντε χρόνια ως προσωπικό καμπίνας στα αεροσκάφη, κάνουν σεξ κατά την πτήση με επιβάτες.


Το 21% των αεροσυνοδών από την Βρετανία εξομολογήθηκε ότι συνηθίζει να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με συναδέλφους κατά την διάρκεια της πτήσης, ενώ το «κοινό έγκλημα» της πλειοψηφίας του ιπτάμενου προσωπικού όλων των εταιρειών είναι τα ψέμματα στους ανυποψίαστους επιβάτες, για τον κατάλογο διαθέσιμων προϊόντων του αεροσκάφους για αγορά. Οι αεροσυνοδοί παραδέχθηκαν ότι συχνά δεν γνωρίζουν ποια προϊόντα από τον κατάλογο είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμα και προτιμούν να πουν ψέμματα, παρά να ερευνήσουν το θέμα.

Το 54% των ερωτηθέντων στην έρευνα δήλωσε ότι κλέβει τους επιβάτες στα ρέστα, ειδικότερα όταν τους αλλάζουν χρήματα από ένα νόμισμα σε κάποιο άλλο και παραδέχθηκε ότι οι επιβάτες σχεδόν ποτέ δεν τσεκάρουν τα ρέστα τους.

Οι Γερμανοί ιπτάμενοι συνοδοί είναι οι «πρωταθλητές» στην κλοπή χρημάτων από τους επιβάτες με το να δίνουν λάθος ρέστα και, έχει υπολογιστεί ότι με αυτή την μέθοδο εξαπάτησης μαζεύουν 410 λίρες Αγγλίας κάθε χρόνο, δεύτεροι έρχονται οι Βρετανοί που συγκεντρώνουν 300 λίρες ετησίως από τα «λάθος ρέστα», στην τρίτη θέση κατατάσσεται το προσωπικό των αεροσκαφών από την Ισπανία, που κατορθώνει να βάλει στην άκρη 121 λίρες τον χρόνο και στην τέταρτη θέση για το «σπορ» είναι οι Ιταλοί, που βάζουν στην άκρη «κομπόδεμα» 75 λίρες ετησίως από τους «αθώους» επιβάτες, που δεν ελέγχουν τα ρέστα τους, όταν πετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου