Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Η αδερφή της την μαχαίρωσε 140 φορές και της «κομμάτιασε» το πρόσωπο

Ένα 17χρονο μοντέλο αισθησιακών φωτογραφιών από τη Ρωσία βρήκε φριχτό θάνατο στις 24 Φεβρουαρίου όταν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, δέχθηκε επίθεση από την κατά δύο έτη μεγαλύτερη αδερφή της, η οποία τη ζήλευε παθολογικά. 

Η Stefania Dubrovina δολοφονήθηκε στο διαμέρισμα ενός 42χρονου άνδρα στην Αγία Πετρούπολη, όπου είχε πάει για επίσκεψη μαζί με την αδερφή της. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο κοπέλες έπιναν και διασκέδαζαν με τον 42χρονο φίλο τους, μέχρι τη στιγμή που τους τελείωσε το αλκοόλ και εκείνος πετάχτηκε να αγοράσει μερικά μπουκάλια.
Ωστόσο, αμέσως μόλις έφυγε ο άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει γνωστοποιηθεί στα ΜΜΕ, η αδερφή της Stefania, η 19χρονη Elisaveta, φέρεται να επιτέθηκε στην μικρότερη αδερφή της με μαχαίρι και να την σκότωσε, αφού πρώτα τη βασάνισε για αρκετή ώρα κόβοντας διάφορα σημεία του σώματός της.
Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, η 19χρονη κατάφερε στην αδερφή της πάνω από 140 μαχαιριές, ενώ μέσα στη μανία της τής έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αφτιά, θέλοντας πιθανόν να παραμορφώσει το πρόσωπό της που τόσο ζήλευε για την ομορφιά του.
Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα μια φίλη της Στεφανίας, η αδερφή της άτυχης κοπέλας ήταν πάντα «λιγάκι τρελή», ενώ προσπαθούσε πάντα να μοιάζει στην «γκλάμορους» αδερφή της που ακολουθούσε καριέρα μοντέλου, φτιάχνοντας τα μαλλιά της όπως εκείνη και φορώντας μέχρι και το ίδιο κραγιόν.
Τα δύο κορίτσια ήταν ορφανά και μεγάλωσαν σε διάφορα ιδρύματα. Παρόλο που υπάρχουν φωτογραφίες που ποζάρουν αγκαλιασμένες, γνωστοί τους λένε ότι η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα προβληματική, αποτέλεσμα μιας παιδικής ηλικίας γεμάτα τραύματα και για τις δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου