Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Προσοχή ! Ανακαλούνται οι σοκολάτες Mars σε Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, ΕλλάδαΗ ανάκληση αφορά ιδιαίτερα τις μάρκες Mars και Snickers, αφού ένας καταναλωτής βρήκε ένα μικρό κομμάτι πλαστικού σε προϊόν του ομίλου.

Ο όμιλος ανακαλεί προϊόντα στη Γερμανία και την Ολλανδία, καθώς και στη Γαλλία, τη Βρετανία, το Βέλγιο, την Ιταλία και την Ισπανία. Το Associated Press, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της
σοκολατοποιίας, αναφέρει ότι η ανάκληση αφορά 55 χώρες, αν και δεν έχει γίνει γνωστό ποιες είναι αυτές Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι στη Γερμανία, η ανάκληση αφορά όλες τις μπάρες Mars και Snickers, τις Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations των οποίων η ημερομηνία λήξης κυμαίνεται από τις 19 Ιουνίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση της Mars Γερμανίας.

«Θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν» αναφέρει η Mars σε δήλωση που ανήρτησε στη γερμανική ιστοσελίδα της.

Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα εν λόγω προϊόντα καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Mars, τηλεφωνικά ή μέσω Internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου