Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Χτύπησε τη σύζυγό του μέχρι θανάτου γιατί τον ενοχλούσε όταν έβλεπε... τένις

Ισραηλινοί εισαγγελείς την Πέμπτη απήγγειλαν κατηγορίες σε βάρος ενός 76χρονου άνδρα από το Τελ Αβίβ, ο οποίος φέρεται ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του γιατί τον ενοχλούσε όταν έβλεπε τένις στην τηλεόραση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Maurice Biniashvili φέρεται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του Malcha, αφού...

τον εμπόδισε να δει αποφασιστικές στιγμές από τον τελικό αγώνα μετά του του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Βρετανού Άντι Μάρει  στο τουρνουά τένις του Αυστραλιανού Open στις 31 Ιανουαρίου 2015. 
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1955, αναφέρεται ακόμη, χωρίς να διευκρινίζεται η ηλικία του θύματος.
«Ήθελε να την κάνει να σωπάσει, εκείνη δεν σταματούσε να μιλάει» επισημαίνεται στο κατηγορητήριο, το οποίο περιγράφοντας τη σκηνή του φονικού αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος πήγε στην κουζίνα «επέστρεψε με μία επιφάνεια κοπής, προσέγγισε το θύμα που καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι, πήρε με τα δύο του χέρια την επιφάνεια κοπής και χτύπησε το θύμα στο κεφάλι».
Η σύζυγός του κατάφερε εντούτοις να του πάρει την επιφάνεια κοπής από το χέρια. Ωστόσο, εκείνος «αποφασισμένος να την σκοτώσει, επέστρεψε στην κουζίνα, πήρε ένα σφυρί κι άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι επανειλημμένα και παρά τις κραυγές της».
Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας έτρεξαν στο διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία.
Σημειώνεται, ότι το  θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στις 3 Φεβρουαρίου 2016. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου