Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Live Greek Music στην Ουτρέχτη

Ξεσκονίζοντας την ζάχαρη την άχνη, πάνω από τα μαξιλάρια του καναπέ, από τους κουραμπιέδες και σκάβοντας ακόμη σε πίτες μπας και βρεθεί κανένα φλουρί, η ομάδα Tsipuro & the Potes, ξεκινά δυνατά τις εμφανίσεις της για το έτος 2016, με πλήρη σύνθεση, αυτοσυγκέντρωση, αυτοεκτίμηση, αυτογνωσία και πιθανότατα μερικά κιλάκια παραπάνω.


Οι βραδιές που γνώρισαν την επιτυχία που ΕΣΕΙΣ δώσατε, συνεχίζονται με συνέπεια και τάξη στο κελάρι του Ρόδος και το πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο πλούσιο (κάναμε τις έρευνές μας μέσα στις γιορτές) και το θέαμα πιο σπαρταριστό.

Υπακούοντας στην θέληση του λαού, ο ρυθμός δυναμώνει και το ρεπερτόριο γίνεται όλο και πιο νταχτιρλίδικο, ενίοτε και ντιρινταχτάδικο (ανάλογα την ερμηνεία). Νταχτιρντί να πέφτει, εμείς χατήρι δεν χαλνούμε. Χαΐνηδες, Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Παπάζογλου, Πασχαλίδης, Μελίνα Κανά, Χαρούλης, Ξυλούρης και ένα σωρό παραδοσιακά άσματα, φτιάχνουν το κέφι και γλυκαίνουν την ψυχούλα.

Αποκλειστικά μόνο για την βραδιά αυτή, το εστιατόριο Ρόδος σκοτώνει τις τιμές και το αφεντικό τρελαίνεται. Μεζέδες μόνο για μερακλήδες και πιοτί μόνο για δυνατά λαρύγγια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κρατήσεις δεν γίνονται, λόγω συνθηκών και ψώνιου των καλλιτεχνών και οι πόρτες ανοίγουν αυστηρά στις 10. Κάντε σαματά. Το θέλουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ Νο2: Μην πάτε αλλού. Έχει τσούχτρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου