Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ISKA και Κ-1 WGP το Μάϊο στη Στουτγάρδη



Γράφει ο Χρήστος Μπάρδας

Από 17 – 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη της Γερμανίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ISKA με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας ISKA Hellas , που αναμένεται πολυπληθής. Η είδηση όμως που πρόκειται να κάνει θόρυβο στα ελληνικά μαχητικά δρώμενα , είναι η συμμετοχή Έλληνα αθλητή στο Κ-1 WGP που θα πραγματοποιηθεί 21 Μαΐου επίσης στη Στουτγάρδη .

Πρόκειται για δυο διαφορετικά γεγονότα που συνδέονται με τη συνεργασία που έχει το επίσημο promotion του Κ-1 με την ISKA .

Να θυμίσουμε πως ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που έχει αγωνιστεί στο Κ-1 μέχρι τώρα είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης (σ.σ. έχει αγωνιστεί και ο Πάρις Βασιλικός). Συνεπώς ο αθλητής που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα είναι ο επόμενος εκλεκτός του Ελληνικού kick boxing και του Στέλιου Πολίτη που υπογράφει συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα promotion Παγκοσμίως . Με αυτή τη συμφωνία επιβραβεύεται η προσπάθεια και ο κόπος μας μέσω των συνεργασιών και των αγώνων υψηλού επιπέδου , που στόχο έχουν να ανεβάσουν το ελληνικό kick boxing ψηλά.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι αθλητές και οι προπονητές που θα συμμετέχουν στην εθνική ομάδα της ISKA Hellas στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ISKA θα έχουν διαπιστεύσεις να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο promotion του Κ-1 WGP.

Πηγή: http://www.fightsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου