Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Εκτέλεσε τη μητέρα του για το ISIS!

Τζιχαντιστής, μέλος του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσε δημοσίως τη μητέρα του στην πόλη Ράκα της Συρίας, επειδή τον παρότρυνε να εγκαταλείψει την τζιχαντιστική οργάνωση, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

O 21χρονος Αλί Σακρ (fφωτ.) σκότωσε την Λένα Αλ-Κάσεμ, 45 ετών, έξω από το ταχυδρομείο της Ράκα, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.
Η γυναίκα προειδοποίησε τον γιο της ότι οι συμμαχικές δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ θα εξαλείψουν το Ισλαμικό Κράτος και τον παρότρυνε να εγκαταλείψει την πόλη μαζί της.
Ο γιος πληροφόρησε την τζιχαντιστική οργάνωση για τις συμβουλές της μητέρα του, με αποτέλεσμα αυτή να συλληφθεί, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο. Το Ισλαμικό Κράτος διέταξε τότε την εκτέλεση της 45χρονης.
Ο 21χρονος εκτέλεσε την περασμένη Τετάρτη μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων στη Ράκα, η οποία αποτελεί ορμητήριο της τζιχαντιστικής οργάνωσης στη Συρία, πρόσθεσε το Παρατηρητήριο, το οποίο επικαλείται τοπικές πηγές.
Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο ελέγχει μεγάλες περιοχές στη Συρία και το Ιράκ, έχει εκτελέσει εκατοντάδες ανθρώπους, τους οποίους κατηγορεί για συνεργασία με τους εχθρούς του ή για την παραβίαση της υπερσυντηρητικής του ερμηνείας του Ισλάμ.
Το Παρατηρητήριο ανακοίνωσε στις 29 Δεκεμβρίου ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτελέσει περισσότερους από 2.000 Σύρους πολίτες στη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών.
Σε αυτούς περιλαμβάνονται άνθρωποι που εκτελέστηκαν λόγω ομοφυλοφιλίας, για μαγεία και για αποστασία. - 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου