Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Ανατριχιαστικό έγκλημα στη Γερμανία: Διαμέλισε τη σύζυγό του

Ένας γερμανός συνταξιούχος στραγγάλισε τη σύζυγό του, διαμέλισε το σώμα της και πνίγηκε σε μια λίμνη στην Αυστρία δένοντας τον εαυτό του σε ένα μπλοκ σκυροδέματος με το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του.

Οι αυστριακές αρχές δήλωσαν πως πρόκειται για ζευγάρι γύρω στα 70 από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Ο σύζυγος ανακαλύφθηκε δύο μέρες αφού η αστυνομία βρήκε δύο βαλίτσες που περιείχαν το διαμελισμένο σώμα της γυναίκας κοντά στην όχθη της λίμνης Traunsee της κεντρικής Αυστρίας .
Σύμφωνα με τις αρχές, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας στραγγάλισε τη γυναίκα και διαμέλισε το σώμα της πριν πνίξει τον εαυτό του χρησιμοποιώντας σκυρόδεμα στο οποίο είχε ρίξει μέσα το κεφάλι της. Η αστυνομία πρώτα ανακάλυψε το διαμελισμένο σώμα της γυναίκας την Κυριακή, όταν ένας κάτοικος της περιοχής βρήκε μια βαλίτσα να πλέει κοντά στην ακτή της λίμνης στην πόλη του Gmunden , 50 μίλια ανατολικά του Salzburg.
Ο μάρτυρας άνοιξε τη βαλίτσα για να ανακαλύψει ότι περιείχε μέλη σώματος και κάλεσε την αστυνομία η οποία άρχισε να ψάχνει την περιοχή. Η αστυνομία βρήκε τη δεύτερη βαλίτσα με τα λείψανα της γυναίκας τη Δευτέρα, αλλά δεν ήταν σε θέση να την αναγνωρίσει από τη στιγμή που έλειπε το κεφάλι.
Μετά την επέκταση της αναζήτησης, δύτες βρήκαν το σώμα του άνδρα στο βυθό της λίμνης δεμένο σε διάφορες βαλίτσες. Τα χέρια του άνδρα, του οποίου το σώμα δεν έδειξε σημάδια πάλης, δέθηκαν με σακούλες που περιείχαν βράχους καθώς και προσωπικά αντικείμενα .
Το κεφάλι της γυναίκας , η οποία ήταν μεταξύ 50 και 70 ετών, ανακαλύφθηκε όταν ιατροδικαστές στην πόλη του Salzburg έσπασαν ένα από τα μπλοκ τσιμέντου που βρισκόταν σε μία από τις σακούλες στο πυθμένα της λίμνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου