Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Ο Ελληνικός Φοιτητικός Σύλλογος Ζυρίχης κόβει την πίτα του μετα μουσικής !

Ο Ελληνικός Φοιτητικός Σύλλογος Ζυρίχης σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στις 26/2 ημέρα Παρασκευή στο Valmann bar & club. Η κοπή θα πραγματοποιηθεί από τις 21.00- 22.00 και όσοι παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν το φλουρί που θα δίνει ένα δώρο έκπληξη. Επίσης την ίδια ώρα θα υπάρχει aperitif με δωρεάν μπύρα ή prosecco. 


Μετά την κοπή της πίτας θα ξεκινήσει το πρώτο party για την νέα χρονιά υπό τις μουσικές του DJ Tommy. Στην μέχρι τωρα πορεία του έχει εμφανιστεί ως resident & guest σε Big Apple, Villa Mercedes, Balux, Mamacas, Guzel, 'W',Baraonda, Dream City, Opus, Akanthus και πλέον resident στο Dames (Γλυφαδα). 
Creator και Dj στο πετυχημένο "The Pigs" Party και μέλος των μουσικών παραγωγών "Unique" στο δυναμικό της MINOS EMI/Universal. Τελευταία του συνεργασία στο Fantasia Live με την Πέγκυ Ζήνα και τον Νίκο Μακρόπουλο ως guest dj του σχήματος.

Σας περιμένουμε όλους από νωρίς για την κοπή της πίτας και εν συνεχεία για να περάσουμε ένα καταπληκτικό βράδυ με τις καλύτερες μουσικές.
***Είσοδος Ελεύθερη***

Για κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
0789076014 (Σταύρος) ή 0788161301 (Βαγγέλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου